De nieuwe KitchenAid Chopper en je kunt ‘m ook nog winnen!

Ik ‘chop’ me thuis een ongeluk. Uien, knoflook, noten, pesto’s, you name it en het gaat in het hakmolentje. Ja, ik geef toe, ik gebruik mijn hakmolentje heel vaak. Want dat is makkelijk en zorgt ervoor dat ik doordeweeks sneller klaar ben met koken. Tot een paar weken geleden deed ik alles met zo’n ieniemienie hakmolentje waar je een staafmixer op zet. An sich een prima ding, maar ik moest vaak in etappes hakken en het werd niet altijd even gelijkmatig gehakt.

En toen kwam KitchenAid met een persbericht. Ze lanceren namelijk twee nieuwe keukenhulpjes, de retro KitchenAid Handmixer en de KitchenAid Chopper. Hakken en mixen totdat je een ons weegt met KitchenAid! Mijn hart sloeg even over van geluk. Binnen een paar weken stond er een mooie zilveren Chopper bij mij thuis op het aanrecht voor de grote review.

Francesca Kookt_KitchenAid Choppper review_winactie_2

De nieuwe KitchenAid Chopper

De Chopper is een multifunctionele hakker en mixer die in iedere drukke keuken een mooi plekje op het aanrecht verdient. Want deze kan een hoop aan en is heel handig in gebruik. De bediening gaat met één druk op de knop in twee snelheden; traag om te hakken en snel om te pureren. Via de opening in het deksel kan olie druppelsgewijs toegevoegd worden, zo is een tapenade in een handomdraai gemaakt. De KitchenAid Chopper is verkrijgbaar in de vier bekende KitchenAid kleuren: keizerrood, onyx zwart, amandelwit en contour zilver. Ook is er een witte Classic versie beschikbaar.

Francesca Kookt_KitchenAid Choppper review_winactie_3

De KitchenAid Chopper kost € 79,- en is onder andere verkrijgbaar bij fonq.nl.

Let’s do some chopping!

Ik kon natuurlijk niet wachten om de Chopper uit de doos te halen en wat me gelijk opviel was de grootte. Zeker 2,5x zo groot als mijn reguliere hakmolentje. Wauw, eindelijk een grote bak waar makkelijk 3 uien en een aantal knoflooktenen in kunnen. Of de ingredienten voor een flinke bak pesto. Precies de dingen waar mijn keukenmachine te groot voor is en het hakmolentje te klein.

De bediening is inderdaad heel gemakkelijk. Je klikt in een handomdraai de bak los en vast en het aan en uitzetten gaat met 1 druk. Als je ‘m snel laat draaien is het pureren zo gedaan. En heel fijn, dus zonder stukjes. En even wat noten of uien hakken doe je in de trage stand.

In de tussentijd heb ik er uien en knoflook in gehakt, maar ook yoghurtdressing met kruiden, pesto’s, noten gehakt en de ultieme test: dadels met noten en tahin gemalen voor snoepballetjes. En dat ging moeiteloos dankzij de krachtige motor die erin zit. Ik zit trouwens niet meer in de baby’s, maar als je die hebt is deze Chopper ook ideaal voor het maken van babyvoeding!

Francesca Kookt_KitchenAid Choppper review_winactie_4

Ik ben helemaal gelukkig met mijn nieuwe chopper en het oude hakmolentje is niet meer uit de kast geweest. Nog wel 1 kritisch puntje: het schoonmaken gaat heel makkelijk, maar er blijft een beetje water achter onder de drukknoppen in het deksel en dat is een gedoe om eruit te krijgen. Ik houd er nu rekening mee als ik het deksel schoonmaak en dan gaat het prima. Daar had net even wat beter op gelet moeten worden. Want vanuit hygiënisch oogpunt wil je geen stilstaand water in keukenapparatuur hebben zitten. Maar zoals gezegd, dat is op te lossen en zodra ik ga hakken, ben ik dit volledig vergeten 😉

Win je eigen KitchenAid Chopper

Ik mag van KitchenAid 1 van hun geweldige Choppers weggeven. Hieronder lees je hoe je kans maakt:

– Like de Facebookpagina van Francesca Kookt! of volg op Twitter
– Laat hieronder een reactie achter waarin je aangeeft dat je meedoet en waarom de Chopper bij jou zo goed op het aanrecht zou staan
– Voor een extra winkans mag je nog liken, sharen of retweeten
– Alleen reacties op deze blog met een geldig e-mailadres doen mee aan de winactie
– De winactie loopt van dinsdag 18 maart t/m zondag 23 maart. Op maandag 24 maart maak ik de winnaar bekend.

Succes!

Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.

Wil je wat delen over dit recept? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram. Liefs, Francesca

Categoriën: Reviews, Winacties

Reacties over “De nieuwe KitchenAid Chopper en je kunt ‘m ook nog winnen!”

 1. Ik like and share gewoon NOG een keer en schrijf hier NOG een motivatie waarom ik hem graag op mijn aanrechtblad wil hebben. Inmiddels pesto gemaakt en allerlei lekkere dingen zoals Humus en tappende, nootjes fijn gemalen voor de sla en gebak.
  Dus jah… ik heb hem best wel hard nodig 🙂

 2. Like op fb: check, volgen op twitter: check!
  Aangezien ik anti- kraak woon en
  hierdoor niet echt een fantsoenlijke keuken heb, ben ik juist erg aangewezen op handige keukenapparatuur zodat ik toch wat culinairs op tafel kan zetten en dit item ontbreekt nog! Ik ben begonnen met duimen

 3. Dit zou een fantastisch verjaardagscadeau zijn! Met zijn stoere retro-uiterlijk past hij prachtig naast mijn rode Kitchenaidapparaat, beste leukenaankoop ooit.
  De lekkernijen die ik hiermee zou kunnen maken gaan voor nog meer mooie, gezonde en heerlijke eetmomenten zorgen!

 4. K doe heel graag mee! Waarom? Omdat ik al sinds 26 december 2013 wacht op de levering van mijn kitchenaid keukenrobot, mijn staafmixer het heeft begeven en en en … Gewoon omdat ie prachtig is! 🙂

 5. Dit is precies wat ik zoek. Voor de kleinere handelingen in de keuken waar mijn keukenmachine gewoon te groot voor is. Zou prachtig staan naast de staafmixer en blender 🙂

 6. Wat een handige beauty, die zet je natuurlijk niet in de kast, maar laat je schitteren op je aan recht. Bovendien zal je hem dan ook heel vaak gebruiken. Ik wil graag nog een keer zelf mayonaise maken en ik las ooit ergens op internet dat de chopper dit ook heel goed kan., omdat het een speciaal deksel heeft met een doseergat. Wat een uitdaging! Ik doe graag mee met deze wedstrijd 🙂

 7. Deze hakmolen zou goed van pas komen, omdat mijn staafmixer met hakmolen net te klein is om dadels voor mijn Paleo chocoladetaart in 1x te hakken of om amandelboter te maken voor het bananenbrood. Kortom ik zou er heel blij mee zijn, als ik deze win.

 8. Tot nu toe altijd alles met de hand gedaan, maar dacht er al een poosje aan om toch maar zo’n chopper aan te schaffen. Zo’n leuk rood apparaatje zou leuk staan in m’n keuken en zou ook nog minder last hebben van m’n armen (Y)

 9. Hier in huis wordt alles vers bereidt en niks uit zakjes of blikjes en dat betekent altijd erg veel snijwerk in de keuken.Met dit apparaat zou ik ontzettend veel tijd over houden om nog meer leuke dingen te doen met de kinderen.De KitchenAid ziet er nog erg leuk uit ook echt een blikvanger in de keuken.

 10. Wauw, wat een mooie prijs (en wat een reacties, haha!). Lijkt me echt een must om deze in mijn keukenkastjes te hebben, perfect voor alle kleine klusjes en het fijne hakwerk (na een lange dag). Van m’n vriendje mag ik eigenlijk geen spulletjes meer aanschaffen, maar deze is zo klein… dat merkt hij vast niet ;)!

 11. Wooow ik ben een echte lurker (en fan!) op je site en nu vind ik het wel tijd om een reactie achter te laten want wooow wat een geweldige prijs!
  Als newborn mama heb ik mijn handen natuurlijk al vol genoeg en zou deze keuken hulp een uitkomst zijn om al mijn baksels en gerechten eenvoudig klaar te maken om het hele gezin te laten smullen! Wat een beauty!

 12. Wauwww omdat manlief en ik echte kookgekken zijn! Die dolgraag nieuwe recepten uitproberen. En wat is er nou handiger en tijdbesparender dan zo’n fantastisch apparaat! Ik geloof dat dit ons beste vriendje zou worden in de keuken! Ook voor onze babymeisje die nu ook vast voedsel krijgt zou dot ideaal zijn! Want vers is nou eenmaal veel lekkerder dan uit een potje! Duimen! Ik like, deel, volg en tweet graag mee!

 13. Ik doe graag mee, zou prachtig staan op de aanrecht in mijne nieuwe huis, een plaatje 🙂

 14. Zou mooi zijn als ik deze voor mijn verjaardag kon winnen en zo alles kon maken met deze geweldige en praktische, mooie KitchenAid Chopper. Heb helemaal nog geen apparaat en moet alles met de hand doen. En een mooi plaatsje geven in mijn keuken zodat ik heel snel en vlug alles hiermee kan maken!

 15. Deze winactie is afgelopen en ik zal jullie niet langer in spanning houden! Van harte gefeliciteerd Marjon, jij bent de gelukkig winnares. Je hebt inmiddels een e-mail van me ontvangen.

  Iedereen bedankt voor het meedoen en voor alle ontzettend leuke berichten die ik heb gelezen. Het doet me goed dat jullie zo genieten van mijn blog 🙂

 16. mijn dochter is een verwoed bakster; en wordt 50 een jubileum jaar; daar past toch een pesto pureer=apperaat=Kitchenaid bij !?

Reacties zijn gesloten.