Een kijkje in mijn leven: augustus 2013

Wat een fijne maand augustus hebben we achter de rug. We werden weer getrakteerd op mooie zonnige dagen waar we volop van hebben genoten. Augustus was ook een hele drukke maand. Soms een beetje te druk waardoor ik mijn focus even kwijt raakte. Ken je dat, van die weken dat …

Wat een fijne maand augustus hebben we achter de rug. We werden weer getrakteerd op mooie zonnige dagen waar we volop van hebben genoten. Augustus was ook een hele drukke maand. Soms een beetje te druk waardoor ik mijn focus even kwijt raakte. Ken je dat, van die weken dat je iedere ochtend op staat met een mentale to do lijst waar geen einde aan komt? Nou jongens, aan die to do lijst van mij kwam echt geen einde! Maar prioriteiten stellen helpt een hoop en gezonde voeding ook. Want als je het zo druk hebt, is het heel belangrijk om energie uit je voeding te halen. Maar ongeacht hoe druk ik het heb, lekker eten verdwijnt nooit van het lijstje.

Neem een kijkje in mijn leven van de afgelopen maand! En wil je meer zien? Volg me dan ook op Instagram.

1. BBQ op het Noord AA
Spontane BBQ op het Noord AA, dat kan ook prima met take away sushi.
2. BBQ in de tuin
En eten buiten in de tuin worden we ook vrolijk van. Hier waren we gezellig met de kids bij vrienden.
3. Verwenontbijt
Het zondagochtend ontbijt, heerlijk om daar een feestje van te maken. Hier met een pannenkoekentaart en broodjes met avocado en rosbief.
4. Aardbeien vanille cake
Ik bak niet vaak taarten, maar als ik het dan doe dan wel goed. Zo maakte ik deze vanille cake met citroen frosting en aardbeien. Het recept vind je op mijn blog.
5. Jessey op de fiets
Met mijn kleine punky op stap!
6. Watermeloen salade
Dit was zo’n ontdekking! Watermeloen salade met sinaasappel en grove mosterd dressing. Het recept staat natuurlijk op mijn blog.
7. The Penthouse view
Eten op de 42ste verdieping van de Haagse Toren bij The Penthouse. Dat is nog eens een ervaring.
8. Suikerfeest
Augustus was ook de maand van het Suikerfeest. Zoals je ziet, niemand kwam iets te kort.
9. Tonijn met wasabi ijs
Lichtgeschroeide tonijn met wasabi ijs. Wat een geweldig voorgerecht.
10. Paviljoen de Ontmoeting
Een ontdekking in Hengelo. Een speeltuin met pal daarnaast Paviljoen de Ontmoeting. En dan verwacht je niet veel qua eten. En dan komen er opeens de meest geweldige creaties uit de keuken rollen. Zoals deze versgemaakte tomatensoep van San Marzano tomaten.
11. Garnalen salade
Een heerlijk gezonde maaltijdsalade met veel verse groenten en garnalen.
12. Groene smoothie
Zoals gezegd, ik had energie nodig. En dan begin ik gelijk ‘s ochtends weer trouw aan mijn smoothies. Zoals deze versie met spinazie, kiwi, blauwe bes, avocado, sap van 1 sinaasappel, kokoswater, amandelmelk, lijnzaad, hennepzaad en honing.
13. Havermout ontbijt
Maar ook een havermout ontbijtje gaat er wel in. Zoals deze met rood fruit, chiazaad en noten.
14. Kaas proeven
Kaasplankje op kantoor. Met dank aan De Lekkerste Kaas die ik in augustus mocht reviewen.
15. Gezonde lunch op kantoor
Gezond lunchen is soms best een uitdaging als je op kantoor werkt waar alleen brood is ‘s middags. Maar dan neem ik gewoon gezonde dingen van huis mee. Niet slecht he.
16. Kroketten workshop Van Dobben
Een kroketten workshop bij Van Dobben. Een geweldige ervaring en een mooi bedrijf. Binnenkort schrijf ik er meer over!
17. Restaurant voor een maand
In augustus opende Ramon Beuk zijn restaurant Voor een maand. Ik heb genoten van een fantastisch diner geinspireerd op de Noord-Afrikaanse keuken. Met als fantastische afsluiter dit dessert met pistache, fruit en bloemen.
18. Gezond ijs
Gezonde toetjes? Ja hoor, dat kan prima! Zoals dit gezonde mango ijs. Recept vind je op mijn blog.
19. Ontbijt smoothie
En weer een shake voor de ochtend!
20. Gezonde koekjes
Gezonde koekjes voor kinderen. Op een zaterdag heb ik er ruim 200 gebakken. Speciaal voor de kinderen die naar mijn Kids Food Experience bij Stravinsky in Hengelo kwamen. Wat trouwens helemaal te gek was!
21. Amuse Hofstede Meerzigt
Eindelijk weer gegeten bij misschien wel mijn meest favoriete restaurant: Hofstede Meerzigt in Zoetermeer. Dit was de amuse, marshmallow van aceto, bolletjes van Parmezaanse kaas en brownie met tomaat. Dan krijg je toch gelijk zin om de hele kaart te proeven?
22.Pizza uit een doos
Aan het einde van de maand was het even klaar met gezond doen. Dus toen aten we pizza, uit een doos. Lekker hoor.
23. Perentaart met lemoncurd
En nog een stukje perentaart met lemoncurd op de laatste dag van augustus. Ik hou zo van de taartjes van De Bakkerswinkel.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer