Review: koken met De Krat

Het is heerlijk om met pure, eerlijke ingrediënten te koken. En ook nog eens heel gezond. Maar met een druk leven lukt het mij echt niet om iedere week biologische inkopen te doen. Totdat ik las over De Krat! Wat een geweldig initiatief is dat… Je kunt iedere week een Krat thuis laten bezorgen met eerlijke basisproducten, die lokaal gekweekt en geproduceerd zijn en zo van de boer op je keukentafel worden bezorgd. Daar word ik nou vrolijk van! 

Op de site kun je kiezen uit een basis of extra krat en je kunt aangeven of je vlees of vis wilt, vegetarisch bent of geen varkensvlees wilt. Ik was gelijk om en heb een proefabonnement genomen met een extra Krat voor 4 weken. Helaas bezorgen ze nog niet in heel Nederland (ook nog niet in mijn home town), maar gelukkig wel op mijn werkadres in Amsterdam. Dus mijn collega’s zien mij vanaf komende vrijdag iedere week met een heerlijk kratje naar buiten lopen. En dan heb ik het niet over bier ;). 

Dat betekent dus ook dat ik de komende weken veel recepten ga ontwikkelen met producten uit de Krat. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, dit is de inhoud van het eerste Krat wat ik ga ontvangen:

Extra

Ben je zelf benieuwd naar een Krat? Kijk dan eens op de site van De Krat of op hun Facebook pagina

Categoriën: Reviews

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties over “Review: koken met De Krat”

  1. Als het je bevalt doe ik met je mee, moet je wel receptjes blijven plaatsen hè, want ik ben niet zo creatief als jij 😉

  2. Wat leuk! Vanmiddag komt het krat hier binnen op kantoor, dus dan kun je gelijk even spieken :). En ik beloof dat ik recepten blijf maken!