Review: koken met De Krat

Het is heerlijk om met pure, eerlijke ingrediënten te koken. En ook nog eens heel gezond. Maar met een druk leven lukt het mij echt niet om iedere week biologische inkopen te doen. Totdat ik las over De Krat! Wat een geweldig initiatief is dat… Je kunt iedere week een …

Het is heerlijk om met pure, eerlijke ingrediënten te koken. En ook nog eens heel gezond. Maar met een druk leven lukt het mij echt niet om iedere week biologische inkopen te doen. Totdat ik las over De Krat! Wat een geweldig initiatief is dat… Je kunt iedere week een Krat thuis laten bezorgen met eerlijke basisproducten, die lokaal gekweekt en geproduceerd zijn en zo van de boer op je keukentafel worden bezorgd. Daar word ik nou vrolijk van!

Op de site kun je kiezen uit een basis of extra krat en je kunt aangeven of je vlees of vis wilt, vegetarisch bent of geen varkensvlees wilt. Ik was gelijk om en heb een proefabonnement genomen met een extra Krat voor 4 weken. Helaas bezorgen ze nog niet in heel Nederland (ook nog niet in mijn home town), maar gelukkig wel op mijn werkadres in Amsterdam. Dus mijn collega’s zien mij vanaf komende vrijdag iedere week met een heerlijk kratje naar buiten lopen. En dan heb ik het niet over bier ;).

Dat betekent dus ook dat ik de komende weken veel recepten ga ontwikkelen met producten uit de Krat. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, dit is de inhoud van het eerste Krat wat ik ga ontvangen:

Extra

  • Biefstukpuntjes van Lindenhoff
  • Bosui van Bunol
  • Broccoli van Gert Jan de Wit
  • Choisam van Kuijper
  • Cocktail roma tomaten van Kwekerij Osdorp
  • Courgette van Kwekerij Osdorp
  • Eieren van Maartens marktkraam
  • Polder scharrelhoenbout + rug van Driessen food
  • Rabarber van Van Bennekom
  • Rode pepers van Kwekerij Osdorp
  • Rustiek brood van Brood van Menno
  • Spinazie van Broersen
  • Wilde weide graskaas (bio) van Kees en Maria van Gaalen

Ben je zelf benieuwd naar een Krat? Kijk dan eens op de site van De Krat.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)