Fijne feestdagen en tot in 2022!

Lieve allemaal, ik wens jullie hele fijne kerstdagen toe, met veel lekker eten uiteraard, die je hopelijk met de mensen die je het meest lief hebt kunt doorbrengen. Ik ga dat ook doen. Kleiner dan anders, maar nog warmer dan anders. En dat waardeer ik nog meer dan anders ❤. …

Lieve allemaal, ik wens jullie hele fijne kerstdagen toe, met veel lekker eten uiteraard, die je hopelijk met de mensen die je het meest lief hebt kunt doorbrengen. Ik ga dat ook doen. Kleiner dan anders, maar nog warmer dan anders. En dat waardeer ik nog meer dan anders ❤.

Voor alle mensen die dit jaar thuis moeten blijven door quarantaine, besmetting of een andere reden… heel veel liefs voor jullie en eet een extra stukje kerstbrood met gezouten boter. Dat heb je wel verdiend.

De kerstdagen zijn voor mij ook de start van mijn kerstvakantie. De komende weken neem ik vrij om op te laden, te knuffelen met mijn mannen en te leven zonder planning en deadlines. Ik kijk er enorm naar uit en heb besloten dat ik in deze periode ook een blogvakantie neem. Er komen dus geen nieuwe blogs online op mijn site, wel herhaal ik wat klassiekers als kooktip. Mijn mailbox check ik ook niet, dus ik kan jullie even niet helpen met kook- of andere vragen.

Mijn verwachting is dat ik vanaf 10 januari weer aan het werk ga, maar als we als gezin ingehaald worden door de lockdown en schoolsluiting dan kan het maar zo zijn dat ik er nog een weekje aan vast plak. Deze keer laat ik me er niet gek door maken, ik hoop dat jullie dat ook niet doen. Zodra ik weer vol energie zit, krijgen jullie vanzelf ook weer nieuwe recepten op jullie beeldscherm, inbox en op social media.

Geniet van deze dagen, zo veel als mogelijk samen! Ik wens jullie ook allemaal veel goeds en vooral geluk toe voor het nieuwe jaar. Want dat kunnen we met z’n allen wel gebruiken!

Liefs, Francesca

Foto: DeedyLicious

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)