Video: Francesca ontdekt de KitchenAid Cookprocessor

Gooi al je apparaten maar de keuken uit, want nu is er de KitchenAid Cookprocessor! Die kan snijden, hakken, koken, braden, stoven, pureren, stomen, kneden en vast nog veel meer. Dat ga ik allemaal nog ontdekken als ik dit wonderapparaat zelf ga uitproberen. Nou is dat natuurlijk een grapje, dat …

Gooi al je apparaten maar de keuken uit, want nu is er de KitchenAid Cookprocessor! Die kan snijden, hakken, koken, braden, stoven, pureren, stomen, kneden en vast nog veel meer. Dat ga ik allemaal nog ontdekken als ik dit wonderapparaat zelf ga uitproberen.

Francesca-Kookt-KitchenAid-Cookprocessor-2

Nou is dat natuurlijk een grapje, dat ‘gooi al je apparaten enzovoort’, maar ik was wel razend benieuwd naar dit nieuwe product van KitchenAid. Waar het op neer komt is dat je met 1 apparaat een hele maaltijd kunt bereiden. Neem een soepje als voorbeeld. Eerst doe je de groenten erin en die hak je met het bijgeleverde hulpstuk. Vervolgens gaat de ‘pollepel’ erin en voeg je de overige ingredienten en vocht toe, het apparaat gaat dan koken en roeren. Wil je de soep ook nog gepureerd hebben dan druk je als laatste op pureren en vervolgens is je soepje klaar. Gemaakt in 1 grote kom, genoeg voor 4-6 personen en je hebt je handen vrij, want door de timer wordt alles automatisch geregeld.

Tijdens de lancering in Kookschool Verbijsterend in Amsterdam was ik aanwezig en ik maakte een filmpje voor jullie. Maak als een van de eersten in Nederland kennis met het apparaat en laat me weten wat jullie ervan vinden!

Binnenkort ga ik er ook zelf mee aan de slag en ga ‘m dan uitgebreid reviewen. De Cookprocessor is verkrijgbaar vanaf € 999,- en dat is natuurlijk een flinke prijs. Maar wat ik ervan heb gezien tijdens de lancering is dit technologische wonder het wel waard. Nou zal niet iedereen er wild van worden, dat was ook wel duidelijk te lezen aan de reacties op mijn Facebook, en als je gewoon zelf wilt roeren, hakken, snijden en kneden dan is dat natuurlijk ook prima. Maar ik kan me heel goed voorstellen dat dit apparaat echt een uitkomst is voor een bepaalde groep mensen. Als je wat minder geoefend bent in de keuken wellicht (je kunt er echt culinaire wonders in maken), je wat minder met koken hebt en gaat voor gemak, een druk leven hebt met werk, gezin en alles wat daarbij komt kijken of als je een lichamelijke beperking hebt en toch nog steeds graag erg lekker wilt koken.

Zoals gezegd, eerst maar eens reviewen voor een goede beoordeling. Heb je nog speciale wensen voor mijn test, laat het me dan hieronder weten in een reactie. Dan ga ik ermee aan de slag!

Vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal, want er gaan nog vele filmpjes volgen vanaf nu!

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)