Francesca Kookt! is under construction: nieuwe site live op 9 mei!

Francesca Kookt! bestaat bijna 1 jaar! Om precies te zijn op donderdag 9 mei. En wat een geweldig eerste jaar heb ik gehad. Wat begon als een grapje groeide door tot een uit de hand gelopen hobby. En nu is het een groot deel van mijn toekomst. Want nog niet …

Francesca Kookt! bestaat bijna 1 jaar! Om precies te zijn op donderdag 9 mei. En wat een geweldig eerste jaar heb ik gehad. Wat begon als een grapje groeide door tot een uit de hand gelopen hobby. En nu is het een groot deel van mijn toekomst. Want nog niet zo lang geleden heeft mijn passie het gewonnen van de onzekerheid. Oftewel, Francesca Kookt! is mijn werk geworden! Tenminste, voor een deel. Want naam maken als blogger, schrijfster of anderszins in de food business heeft tijd nodig. 

Maar de eerste mooie uitdagingen zijn al op mijn pad gekomen. Ik heb kinderkookworkshops ontwikkeld voor een grote BSO in Zoetermeer. En er is een opdracht binnen voor het ontwikkelen van kinderrecepten. De receptontwikkeling doe ik samen met een voedingsconsulente/mede-foodie/mede-mama en samen zijn we bezig met een geweldig concept voor een kinderkookboek. Geef ons nog even de tijd, maar daarover komt later dit jaar zeker meer! 

Kroon op mijn werk! Artikel in het Parool van 24 april 2013

En dan mijn blog. Waar alles mee begon en waar ik met heel veel plezier bijna iedere dag voor jullie op schrijf. Deze site wordt helemaal vernieuwd! Met een fris en modern uiterlijk, een goede receptenindex en ruimte om uit te breiden. Want er zijn plannen genoeg voor de toekomst! 

Een nieuwe site kost alleen veel tijd. Zeker als je overstapt van het ene naar het andere platform. Dus de komende 10 dagen is er even een blog-stop zodat ik rustig de content kan overhevelen. In plaats van nieuwe blogs re-post ik de 10 meest bekeken recepten van het 1e jaar van Francesca Kookt! En er is nog een leuke winactie, speciaal voor Moederdag. Zo ben ik dan ook wel weer 🙂 

Op 9 mei, de 1e verjaardag van Francesca Kookt!, kom de nieuwe site live. Ik kan niet wachten om ‘m aan jullie te onthullen en ik hoop jullie daarmee in de toekomst alleen nog maar meer te kunnen inspireren. 

Liefs, Francesca 
Oh, en wel lekker blijven eten in de tussentijd hè 😉

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer