Francesca kookt bij Restaurant Vrienden!

Francesca Kookt! mag voor 1 dag de scepter gaan zwaaien in de keuken van Restaurant Vrienden in Zoetermeer. En dan niet een ‘beetje meehelpen’… nee, ik mag gewoon de hele tent overnemen! Mijn eigen thema bedenken, dit uitvoeren, al mijn culinaire vrienden uitnodigen en er een heerlijke kook- en eetavond …

Francesca Kookt! mag voor 1 dag de scepter gaan zwaaien in de keuken van Restaurant Vrienden in Zoetermeer. En dan niet een ‘beetje meehelpen’… nee, ik mag gewoon de hele tent overnemen! Mijn eigen thema bedenken, dit uitvoeren, al mijn culinaire vrienden uitnodigen en er een heerlijke kook- en eetavond van maken.

Nou zal dit voor de meeste van jullie geen verrassing meer zijn. Aangezien ik jullie de afgelopen 2 dagen aardig gespamt heb met dit oh zo leuke nieuws 😉 Maar…wat jullie nog niet weten is dat we eruit zijn qua datum en thema!

Op zondag 4 november ben ik de ‘gast chef’ bij Restaurant Vrienden. En…ik ga een heerlijk Italiaans feestmaal voor jullie koken 🙂 Dit wordt een fantastisch Italiaans 4-gangen menu wat we natuurlijk voor een ‘vriendenprijsje’ kunnen aanbieden. Voor slechts 30,- per persoon (excl. drank).

Wat het menu en de verdere invulling van de avond wordt horen jullie nog, maar hier vast de ‘spelregels’ voor het reserveren:

– In totaal kunnen 40 mensen reserveren voor deze speciale avond.
– De mensen die zich al hebben laten opnemen op de pre-list gaan voor.
– Restaurant Vrienden is deze avond gesloten voor overig publiek.
– Wil je voor deze bijzondere avond reserveren (ook de mensen die zich al hebben aangemeld voor de pre-list), stuur dan een e-mail naar info@francescakookt.nl met je naam, aantal personen, e-mailadres, telefoonnummer en eventuele bijzondere eet/dieetwensen. Je krijgt dan een e-mail van mij terug met de bevestiging.
– En, we hebben nog iets bijzonders! Van alle gasten kunnen een aantal mensen ‘s middags met mij mee koken in een soort workshop vorm. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Vind je dit leuk om te doen, zet dit dan bij je reservering. Uit alle aanmeldingen selecteren we maximaal 3 mensen die daadwerkelijk mee mogen koken.
– Last but not least: deze bijzondere avond start op 4 november om 17.00 uur. Oh en nog een kleine tip, eet niet teveel van te voren 😉

Ik vind het echt super om dit te doen, ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden om erbij te zijn en tot 4 november!

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer