Hoera, ik ben 1!

Nooit gedacht dat ik mijn 1e verjaardag opnieuw zou vieren. Maar het is me toch gelukt. Want vandaag bestaat Francesca Kookt! precies 1 jaar! En wat een mooi jaar is het geweest. Mijn blog ontstond uit gekkigheid en een collega die me aanspoorde om verder te schrijven. Dank je wel …

Nooit gedacht dat ik mijn 1e verjaardag opnieuw zou vieren. Maar het is me toch gelukt. Want vandaag bestaat Francesca Kookt! precies 1 jaar! En wat een mooi jaar is het geweest. Mijn blog ontstond uit gekkigheid en een collega die me aanspoorde om verder te schrijven. Dank je wel daarvoor Chariva, ik kan het niet vaak genoeg zeggen.

Ik bleef schrijven. Uit mijn hart over mijn grote passie. Eten.

Waarom ik zo graag voor jullie schrijf
Eten maakt mij blij. Vooral als het met liefde is bereid. Gecombineerd met pure ingrediënten en een klein tikkeltje vaardigheid kunnen de mooiste dingen ontstaan in de keuken. Ik hoop dat ik jullie het afgelopen jaar heb kunnen inspireren om vaker en gevarieerder te koken. Om niet gelijk naar een pakje of zakje te grijpen, maar een gerecht te laten ontstaan uit verse ingrediënten. En dat ik heb laten zien dat koken echt niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Natuurlijk, de optie om uren in de keuken te staan is er altijd. Maar met een paar ingrediënten en 30 minuten de tijd kun je ook heerlijke creaties op tafel te toveren.

Het moois van het afgelopen jaar
Er zijn hele mooie dingen ontstaan het afgelopen jaar. Naast mijn blog die iedere maand groter groeit ben ik ook hele leuke dingen met kinderen en koken aan het doen. Ik geef kinderkookworkshops en samen met mijn mede kinderkookster Linda ontwikkelen we kinderrecepten in opdracht. En stiekem ligt er ook al een ruw idee voor een kinderkookboek klaar. Ingegeven door onze eigen ervaringen als moeders.

Had ik al gezegd dat jullie geweldig zijn?
Ik ben een hele trotse jarige jop. En ik loop over van de energie om het 2e jaar Francesca Kookt! minstens net zo bijzonder te maken! Het mooiste compliment wat ik het komende jaar kan krijgen is als jullie me net zo fanatiek blijven volgen als nu. En voor nu dank je wel voor alle leuke reacties, follows, views, tweets, likes en pins. Jullie zijn geweldig!

Speciaal voor jullie: By Pepa winactie
En omdat ik jullie zo leuk vind, heb ik een geweldige winactie speciaal voor mijn 1e verjaardag. Met dank aan de fijne webshop El mundo del sur mag ik jullie een prachtig pakket van By Pepa weggeven. Met een prachtige fles extra vergine olijfolie en 2 confitures; een jam van rode peper en een jam van zwarte olijf! Lees hier hoe je hieraan kunt meedoen.

Op naar het volgende jaar Francesca Kookt! met een nieuwe site en barstensvol inspiratie om jullie iedere dag een portie food inspiratie te geven. Ik heb er zin in ☺

Liefs, Francesca

Bron foto: Macaroon

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)