Win een culinair pakket van By Pepa!

Het is vandaag groot feest, want Francesca Kookt! bestaat 1 jaar! En speciaal voor jullie heb ik daarom vandaag een hele mooie winactie. Met grote dank aan El mundo del sur mag ik jullie een fantastisch culi pakket van By Pepa weggeven met daarin:

 • Pepa y el Olivar: Een prachtige extra vergine olijfolie. Deze groen-gouden olijfolie is gemaakt van olijven uit Arbequina die volgens de hoogste kwaliteitsnormen zijn geoogst en geproduceerd. Het heeft een hele aromatische en unieke smaak en je proeft de authenticiteit erin terug. Het is niet alleen een prachtige olie, maar ook een prachtige fles.
 • Confitura de pimiento rojo: Een jam gemaakt van rode paprika. Of eigenlijk red pepper zoals ze het in Girona noemen, want daar groeien de peppers en worden ze ook verwerkt tot de jam.
 • Confitura de Olivas Negras: Een jam gemaakt van zwarte olijven. Geoogst in hetzelfde mooie gebied als de peppers; Girona. De olijven zijn zachtgekookt met suiker en daarna verwerkt tot een pasta die lijkt op een jam.

El mundo del sur
Zoals gezegd wordt dit mooie pakket ter beschikking gesteld door El mundo del sur. Een bijzondere culi webshop waar je producten kunt bestellen uit Andorra en omgeving. Gerund door Deborah en Renzo die samen altijd op zoek zijn naar nieuwe lokale producenten om bijzondere producten te vinden. Ieder product in de webshop is door hen zelf met veel liefde geselecteerd en getest. Over liefde gesproken, Deborah komt uit Andorra en Renzo was zo’n echte Amsterdamse city boy. In een grijs verleden waren ze al een keer verliefd en toen ze elkaar na 25 jaar opnieuw ontmoeten bleken die gevoelens nog net zo sterk. En nu delen ze hun leven samen in Andorra. Hun gezamenlijke passie komt tot uiting in alles wat ze doen met El mundo del sur. Je ziet het, je voelt het en je proeft het. En dan ben ik fan!

Hoe doe je mee?
Jullie willen vast wel weten hoe je dit mooie pakket kunt winnen 🙂 Heel simpel: laat de wereld via Facebook of Twitter weten dat Francesca Kookt! 1 jaar bestaat! En hoe je dat doet, mag je helemaal zelf weten. Als je geen social media gebruikt, mag je uiteraard ook een reactie achterlaten onderaan dit bericht.

Deze winactie loopt van donderdag 9 mei t/m woensdag 15 mei. Op donderdag 16 mei maak ik de winnaar bekend. Deze zal at random gekozen worden uit alle deelnemers.

Veel succes!

Wil je wat delen over dit recept? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram. Liefs, Francesca

Categoriën: Winacties

Reacties over “Win een culinair pakket van By Pepa!”

 1. Dat klinkt heel interessant. Ik zou t graag uitproberen! Gedeeld via twitter en facebook. 🙂

 2. Ook via deze weg van harte gefeliciteerd!!

  Die mijn best 🙂
  Carlito0011

 3. van harte met je eenjarig bestaan!! Wat zou dit mooi staan in de keuken! Bijna te mooi om te gebruiken!

 4. De winactie is afgelopen en de winnares is bekend. Van harte gefeliciteerd Els van Eetlust! Jouw naam is getrokken door de random name picker.

  Als je een mailtje stuurt met je NAW-gegevens naar info@francescakookt.nl dan zorg ik dat de prijs zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Reacties zijn gesloten.