Mijn culinaire Free a Girl veiling is geopend!

De culinaire Free a Girl veiling is op donderdag 4 juni om 22.00 uur gesloten. Het kan jullie bijna niet ontgaan zijn dat mijn leven voor een groot deel nu bestaat uit de noodhulporganisatie ‘Free a Girl’. Ik word 12 uur opgesloten (samen met mijn teamleden) om zoveel mogelijk aandacht …

De culinaire Free a Girl veiling is op donderdag 4 juni om 22.00 uur gesloten.

Het kan jullie bijna niet ontgaan zijn dat mijn leven voor een groot deel nu bestaat uit de noodhulporganisatie ‘Free a Girl’. Ik word 12 uur opgesloten (samen met mijn teamleden) om zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld binnen te halen om jonge meisjes uit de kinderprostitutie te redden en weer een plek te geven in de maatschappij. Het hele verhaal hierachter, mijn beweegredenen en hoe het opsluiten werkt ga ik niet nog een keer herhalen, maar kun je natuurlijk wel lezen in mijn eerdere blog.

Nee, vandaag gaan we het over iets heel anders hebben…want mijn culinaire Free a Girl veiling is geopend! Nou ja, bijna culinair dan…want ik heb ook een paar geweldige niet-culinaire items in de veiling zitten en ik zou gek zijn als ik die niet zo opnemen natuurlijk.

Het werkt heel simpel. Zie je een item wat je interessant vindt dan kun je daarop bieden. Je geeft daarbij gelijk een machtiging af voor iDeal (deze geldt natuurlijk alleen als jij het hoogste bod hebt geplaatst. Als jij aan het einde van de veiling het hoogste bod hebt dan wordt automatisch het geld van je bankrekening afgeschreven en ik zorg dat jij je prijs krijgt toegestuurd. Vergeet niet om je bieding te bevestigen, dit kan door op de link te klikken die je per mail ontvangt na je bod. De veiling start NU en je kunt bieden tot donderdag 4 juni 22.00 uur.

En hier kunnen jullie allemaal op gaan bieden!

Workshop foodfotografie en -styling van Simones Kitchen

Simone van den Berg is een van de beste Nederlandse foodfotografen. Samen met topstyliste Alexandra Schijf geven zij samen workshops fotografie – en styling. Voor de veiling van Free a Girl hebben zij een van deze geweldige workshops ter beschikking gesteld!

Waarde: € 195 / Startbod: € 75
Meer informatie & BIEDEN

Workshop foodfotografie Simones Kitchen

Volledig verzorgd diner voor 2 personen bij Restaurant Niven*

Niven Kunz is 33 en heeft bijna tien jaar een Michelin-ster. Koken met groente in de hoofdrol vindt hij cool. Hierom kookt hij volgens het 80/20 principe; met 80% groente en 20% vlees en vis. Zijn keuken is licht en duurzaam en het seizoen en marktaanbod bepalen zijn menu. Inspiratie haalt hij uit zijn eigen ‘achtertuin’: Het Westland, Midden-Delfland en Het Groene Hart. Voor de veiling van Free a Girl heeft Restaurant Niven een volledig verzorgd diner voor 2 personen ter beschikking gesteld, inclusief alle wijnen!

Waarde: € 350 / Startbod: € 100
Meer informatie & BIEDEN

Diner Restaurant Niven

Classic maaltijdbox voor 2 personen van Marley Spoon

Marley Spoon maakt jouw maaltijden thuis makkelijk en lekker door voor jou recepten te bedenken, inkopen te doen en deze bij jou thuis af te leveren. Ze selecteren hiervoor de allerbeste ingredienten die met zorg worden verpakt en verzonden. Voor de veiling van Free a Girl heeft Marley Soon een Classic maaltijdbox voor 2 personen ter beschikking gesteld! Hiermee kun je dus 3 verschillende recepten selecteren voor 2 personen. Mooie manier om het thuis een keer een week uit te proberen!

Waarde: € 48 / Startbod: € 15
Meer informatie & BIEDEN

Classic box Marley Spoon

3 maanden bootcampen bij Healthclub OpenAir

Healthclub OpenAir is de leukste sportschool van Nederland zonder muren! Niet binnen in een sportschool, geen ingewikkelde fitnesstoestellen, geen moeilijke aerobicpasjes, maar heerlijk sporten in de buitenlucht. Voor de veiling van Free a Girl heeft Healthclub OpenAir 3 maanden bootcampen ter beschikking gesteld!

Waarde: € 118,50 / Startbod: € 40
Meer informatie & BIEDEN

Bootcamp Healthclub OpenAir

Meditatiepoef van Schapen Wolken Dromen

Schapen Wolken Dromen helpt je goed te zitten en liggen, maar daagt ook uit tot actief spel. Schapen Wolken Dromen weet je te prikkelen, maar ook te ontspannen. Voor de veiling van Free a Girl heeft Schapen Wolken Dromen de meditatiepoef ‘gedragen lotus’ ter beschikking gesteld!

Waarde: € 35 / Startbod: € 10
Meer informatie & BIEDEN

Meditatiepoef

Diner aan huis voor 4 personen van Francesca Kookt

Voor mij is koken en eten iets waar ik ultiem van geniet en ik ben helemaal in mijn element als ik een diner voor gasten aan het bereiden ben. Daarom heb ik een heel bijzonder item bedacht voor de veiling van Free a Girl, namelijk een diner voor 4 personen wat ik persoonlijk bij je thuis kom bereiden!

Het enige wat je hoeft te doen is zorgen dat je met 4 smulpapen aanschuift aan een gedekte tafel en ik kom in jouw keuken een heerlijk 3-gangen diner bereiden wat ik serveer met bijpassende wijnen.

Waarde: € 300 / Startbod: € 75
Meer informatie & BIEDEN

Diner aan huis Francesca Kookt

Aanschuifdiner voor 2 personen bij ‘t Hof Welgelegen

‘t Hof Welgelegen in Middelburg is een prachtige biologische boerderij in Middelburg. Hier daalt de rust op je neer als je wandelt over de binnenplaats en kun je genieten van geweldige aanschuifdiners op deze mooie locatie. Voor de veiling van Free a Girl heeft ‘t Hof welgelegen een aanschuifdiner voor 2 personen ter beschikking gesteld!

Waarde: € 119 / Startbod: € 40
Meer informatie & BIEDEN

t hof welgelegen aanschuifdiner

Sieradenset van Dix Blue

Dix Blue is een lifestyle webshop met prachtige sieraden, accessoires, tassen en meer in het assortiment. Voor de veiling van Free a Girl heeft Dix Blue maar liefst 3 items ter beschikking gesteld! De sieradenset bestaat uit oorbellen en 2 mooie armbanden. Jij bent deze zomer helemaal ‘boho chic’ met deze set!

Waarde: € 34,95 / Startbod: € 10
Meer informatie & BIEDEN

dix blue sieradenset

2 VIP arrangementen voor Taste of Amsterdam

Taste of Amsterdam is het culinaire evenement van het jaar. Dit jaar vindt het plaats van 4-7 juni in het Amstelpark in Amsterdam. Voor de veiling van Free a Girl heeft Taste of Amsterdam 2 VIP arrangementen ter beschikking gesteld. Bestaande uit 2 entreetickets + € 25,- in florijnen p/p + reservering voor de Academy for Masterchefs.

Waarde: € 75 / Startbod: € 25
Meer informatie & BIEDEN

Taste-of-Amsterdam4

IQ Creative dinerbon van 50 euro

De naam ‘IQ Creative’ zegt jullie waarschijnlijk weinig. Maar als ik vertel dat zij de geestelijke en creatieve vader zijn van veel geweldige restaurants in Amsterdam dan gaat er misschien wel een bel rinkelen. Want dan heb ik het over happyhappyjoyjoy, Nevel, Supperclub, Julius Bar & Grill, Envy, Vyne, Mazzo, Nomads, Mercat en Le Coq! Voor de veiling van Free a Girl heeft IQ Creative een dinerbon van 50 euro ter beschikking gesteld die je kunt verzilveren bij een van de bovenstaande restaurants!

Waarde: € 50 / Startbod: € 15
Meer informatie & BIEDEN

mvvoorbergen-20150125-Ricardo-food-4890-760x440

Bonbonworkshop voor 10 personen van BouzyFood

Samen bonbons maken is een feestje en een leuke teambuilding of vriendinnen activiteit. BouzyFood verzorgt deze en heeft de workshop voor maximaal 10 personen aangeboden voor de veiling van Free a Girl! In deze 3 uur durende bonbonworkshop leer je de basics van bonbons maken op een zelfgekozen locatie.

Waarde: € 250 / Startbod: € 90
Meer informatie & BIEDEN

Bonbon workshop Bouzy Food

Volledig verzorgd weekend Terschelling voor 2 personen

Van de familie van der Wal hebben we een geweldig item gekregen voor de veiling van Free a Girl. Namelijk een volledig verzorgd weekend op Terschelling voor 2 personen! Het weekend bestaat uit een overnachting voor 2 personen in een huisje/appartement in het dorpje West voor 2 nachten, een 2-gangen diner voor 2 personen en een fles huiswijn in eetcafé Onder de Pannen en een 2-gangen diner voor 2 personen en een fles huiswijn in restaurant De Heksenketel en 2 dagen fietshuur voor 2 personen. De flessen wijn zijn aangeboden door Jos Beeres.

Waarde: € 250 / Startbod: € 100
Meer informatie & BIEDEN

verblijf terschelling

Samsung Galaxy Tab 3 Lite van Dutchwyse

Een super veilingitem dat ter beschikking is gesteld door Dutchwyse! De Samsung Galaxy Tab 3 Lite wifi is de perfecte reisgenoot. Door het handige formaat kun je ‘m overal mee naartoe te nemen en toch van alle gemakken voorzien. De tablet is uitgevoerd in wit, heeft een 7″ scherm, 8GB opslag en voorzien van wi-fi.

Samsung Galaxy Tab 3 lite

Waarde: € 119 / Startbod: € 40
Meer informatie & BIEDEN

6 wijnglazen van TiMe Handmade

Bij TiMe Handmade krijgen oude wijnflessen weer een nieuw leven, want Tim & Merel maken hier prachtige producten van. Zoals bijvoorbeeld deze wijnglazen waar we een set van 6 stuks van mogen veilen!

Glas 2 x groen 2

Waarde: € 33 / Startbod: € 10
Meer informatie & BIEDEN

Dit zijn ze dan, al mijn veilingitems! Ik ben razend trots op alle deelnemers die belangeloos deze prachtige items ter beschikking hebben gesteld. Kijk ook nog even op de veilingpagina van mijn teamgenoten, want ook zij hebben geweldige items in de veiling staan. Die vind je HIER (even naar beneden scrollen)!

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)