Mijn paasbrunchbox en meer zalig lekkers voor Pasen

Het is bijna Pasen! En speciaal voor deze paasdagen heb ik een Zalige Paasbrunchbox samengesteld met allemaal producten van Nederlandse bodem. Naast de box is er nog tal van ander paaslekkers te bestellen. Van gevulde paaskip, beenham, Hollandse asperges, boerenboter met karamel, vlierbloesemsiroop tot wijn. Het volledige aanbod vind je …

Het is bijna Pasen! En speciaal voor deze paasdagen heb ik een Zalige Paasbrunchbox samengesteld met allemaal producten van Nederlandse bodem. Naast de box is er nog tal van ander paaslekkers te bestellen. Van gevulde paaskip, beenham, Hollandse asperges, boerenboter met karamel, vlierbloesemsiroop tot wijn.

Het volledige aanbod vind je hier in de online winkel van Boers & Boers. De gebroeders Boers zijn al jaren een begrip met hun prachtige assortiment voor de kerst- en paasdagen en ik vind het fantastisch dat ze mij de kans hebben gegeven om mijn eigen paasassortiment samen te stellen.

Bestellen kan gegarandeerd t/m donderdag 7 april. Daarna blijft de online winkel nog wel open tot 13 april, maar kunnen alleen de producten besteld worden die dan nog op voorraad zijn.

Op vrijdag 15 april (Goede Vrijdag) kun je je bestelling gekoeld laten bezorgen in Nederland of komen ophalen in Harmelen. Als je komt ophalen, betaal je uiteraard geen bezorgkosten. Deze optie is aan te vinken in de online winkel.

Ook is er nog een extra pick-up in Zoetermeer op vrijdag 15 april van 16.00 – 18.00 uur in Zoetermeer. Hiervoor is een kleine selectie te bestellen, meer informatie vind je onderaan dit artikel.

Maar eerst vertel ik jullie nog wat meer over het assortiment!

De Zalige Paasbrunchbox

In deze paasbrunchbox vind je alles voor een geweldig hotelontbijt in je eigen huis en je kunt direct aan tafel!

Denk bijvoorbeeld aan feestbrood gevuld met amandelspijs, banketbakkersroom en amarenekersen met een dikke laag gezouten boerenboter. Harde brunchbroodjes met boerenkaas en smaakvolle trostomaatjes en briochebolletjes met zelfgemaakte rabarber-vlierbloesemjam. Maar ook lamsham, truffeleiersalade, makreelsalade, gerookte citroenolie en vers fruit ontbreken niet in de box. Schenk er een kopje Nederlandse groene thee bij en proost met een glaasje appel-frambozensap.

Er is een Zalige Paasbrunchbox voor 2 – 3 personen en een uitgebreidere box voor 4 – 5 personen. Hier vind je alle informatie en kun je gelijk bestellen.

Zin in nog meer zaligheid? Ik heb een Zalige Visbox samengesteld waarin je de ingrediënten vindt voor zalm ‘en croute’ met raapstelen en biologische asperges uit Cromvoirt. De asperges kun je ook los bestellen per kilo. Geschild of ongeschild en ze worden netjes gevaccumeerd zodat ze zeker een week vers blijven. Voor de box voor 4 personen hebben we ook speciale aardappeltjes toegevoegd en alle gewichten aangepast aan het grotere gezelschap.

Er is een Zalige Visbox voor 2 – 3 personen en een uitgebreidere box voor 4 – 5 personen. Hier vind je alle informatie en kun je gelijk bestellen.

Meer lekkers voor Pasen: van gevulde paaskip tot gezouten boterkaramel

In de online winkel vind je nog veel meer lekkers voor Pasen. Zoals de beroemde gevulde paaskip die perfect combineert met deze biologische Hollandse asperges. Maar ook de beenham van het Limburgse kloostervarken, de barbecue pulled pork en de kreeftensoep zijn toppers uit het paasassortiment. Vergeet ook de sauzen niet, zoals de jus de veau voor bij gevogelte of deze coronation sauce voor bij de kip of ham.

Zin in zoetigheid deze Pasen? Het beroemde feestbrood (wat ook in de paasbrunchbox zit) kun je ook los bestellen. Of ga je voor de gezouten boterkaramel of deze waanzinnige paaseitjes gevuld met cocktailsmaken? Als dessert zit de geliefde sticky toffee pudding uiteraard ook weer in het assortiment.

Nog een laatste tip: de vlierbloesemsiroop van Oma Appel combineert geweldig met deze Prosecco als aperitief.

Het volledige assortiment is te bestellen in de online winkel waarbij je kunt kiezen voor gekoelde bezorging in heel Nederland of ophalen in Harmelen op vrijdag 15 april.

Actie! Mijn boek voor de helft van de prijs of een gratis fles prosecco

Bestel je in de online winkel van Boers & Boers dan krijg je vanaf een bestelling van € 100,- mijn kookboek 365 Dagen Koken voor de helft van de prijs. En bestel je vanaf € 200,- dan krijg je een fles Prosecco cadeau!

Kom naar de mini pick-up in Zoetermeer op 15 april

Speciaal voor Zuid-Holland en ‘mijn stad’ heb ik nog een mini pick-up georganiseerd op vrijdag 15 april. Van 16.00 tot 18.00 uur kun je je bestelling komen ophalen. Het is een kleinere, veelal ongekoelde, selectie uit het assortiment omdat ik daar geen grote koelvoorziening tot mijn beschikking heb.

Hieronder vind je de menukaart voor deze pick-up en daaronder de spelregels. Belangrijkste om vooraf te weten is dat je alleen bij mij kunt bestellen en niet via de online winkel van Boers & Boers.

Dit kun je bestellen voor de Zoetermeerse pick-up:

 • Feestbrood van Broodheeren: € 11,50
 • Boerenboter met Fleur de Sel van Van de Koe (voor bij het Feestbrood): € 2,59
 • Biologische asperges 1 kg ongeschild: € 18,75
 • Biologische asperges 800 gr geschild: € 18,75
 • Salie-citroenboter van Van de Koe (voor over de asperges): € 2,40
 • Asperge lovers aardappeltjes 1 kg: € 3,50
 • La Liebre gerookte olijfolie 50 ml: € 3,75
 • La Liebre gerookte citroenolijfolie 50 ml: € 3,75
 • Rabarber-vlierbloesemjam van Oma Appel 108 ml: € 2,90
 • Wortel-sinaasappeljam van Oma Appel 108 ml: € 2,90
 • Vlierbloesemsiroop van Oma Appel 200 ml: € 5,00
 • Gezouten karamelboter van Van de Koe: € 7,95
 • Friandries bonboneitjes met cocktailsmaken: € 17,50 (10 stuks) / € 29,95 (20 stuks)
 • Friandries luxe bonbons: € 17,50 (10 stuks) / € 29,95 (20 stuks)
 • Mijn kookboek Mag ik nog een Hapje: € 17,50 vanaf een bestelling van € 75,- en anders € 25,-

Dit zijn de spelregels van de Zoetermeerse pick-up:

 • Stuur me een e-mail, DM via Instagram of PB via Facebook met daarin je bestelling.
 • Je krijgt van mij een bevestiging met betaalverzoek en ophaaladres retour.
 • Na ontvangst van de betaling is je bestelling definitief.
 • Ophalen kan op vrijdag 15 april tussen 16.00 en 18.00 uur in Zoetermeer.
 • Bestellen kan t/m donderdag 7 april.
 • Ik ben bij de pick-up, we hebben er zonnig weer bij besteld en maken er een feestje van!

Zalig Pasen, lieve allemaal!

Fotografie: DeedyLicious en Boers & Boers

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)