Na Pasen komt zonneschijn!

Dag maart en de Paasdagen. Het is april, tijd voor nieuwe food uitdagingen en zon. We hebben een heerlijk ontspannen paasweekend gehad. Ik ben nog aan het nagenieten van al het lekkers en de gezelligheid. Er zijn veel lekkere nieuwe gerechten gemaakt waarvan jullie zeker de recepten krijgen in april. …

Dag maart en de Paasdagen. Het is april, tijd voor nieuwe food uitdagingen en zon.

We hebben een heerlijk ontspannen paasweekend gehad. Ik ben nog aan het nagenieten van al het lekkers en de gezelligheid. Er zijn veel lekkere nieuwe gerechten gemaakt waarvan jullie zeker de recepten krijgen in april. Zoals bijvoorbeeld deze gegrilde asperges met kersen salsa. Wat een heerlijke combinatie was dat!

Maar dat is lang niet alles. April wordt een bomvolle maand op Francesca Kookt! Ga er maar vanuit dat er veel gezonde recepten online komen. Want er mag in huize Francesca wel weer een beetje geminderd worden qua koolhydraten en calorieën.

Er worden een paar nieuwe rubrieken gelanceerd in april. Zo ga ik voor jullie de mooiste food verpakkingen van over de hele wereld verzamelen. Te beginnen met de meest coole melk verpakkingen. En vanaf deze maand geef ik jullie een ‘kijkje in mijn leven’ met een fotoselectie vanaf Instagram. 

Ook staat er nog een hele toffe uitdaging klaar die ik in april ga uitvoeren. Dit was een ingezonden uitdaging waar Linda in februari een actie mee won. Zij daagde mij uit om 5 dagen lang voor 5 euro per dag te koken waarbij ik de strijd aan ga met de kant- en klaargerechten en laat zien dat je deze voor weinig geld vers kunt maken en nog lekker ook. Die strijd ga ik in april aan! 

Natuurlijk ga ik jullie verblijden met nieuwe winacties. En we gaan een paar hele feestelijke recepten maken voor onze laatste Koninginnedag!

En naast dit alles wordt er heel druk gewerkt aan de nieuwe site van Francesca Kookt! Op 9 mei 2013 bestaat Francesca Kookt! 1 jaar, op die dag wordt de nieuwe site gelanceerd. Met een nieuwe indeling, een vet design, nieuw logo en een iets aangepast thema. Ik kan niet wachten om ‘m aan jullie te laten zien! Vandaar alvast deze kleine sneak preview…

Maar ik kan de tijd tussen nu en 9 mei ook heel goed gebruiken om ‘m af te maken. Want het is best een hoop werk om alle inhoud te verplaatsen. Daarom las ik 2 weken voor de lancering een kleine blogpauze in. In die weken herhaal ik de meest bekeken recepten van het afgelopen jaar zodat ik op de achtergrond kan focussen op de nieuwe site. 

Nou, zijn jullie klaar voor april? Ik wel! Laat die zonneschijn maar komen 🙂

Volg me ook op Twitter, Facebook of Bloglovin en dan ben je altijd op de hoogte van mijn laatste posts!

p.s. en hoe cool! In maart heeft Francesca Kookt! voor het eerst de 30.000 bezoeken aangetikt. Ik ben reuze trots op dit resultaat en op jullie 🙂 Want de grootste voldoening voor mij als blogster is jullie enthousiasme!

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer