Nieuw in het team: Maak kennis met Dominique!

“Er komt een moment dat je het allemaal niet meer zelf aankunt en dat punt bereikte ik vorig jaar. Na deze oproep voor een nieuwe stagiaire kreeg ik enorm veel leuke reacties en CV’s toegestuurd. Een daarvan was Dominique die niet alleen op zoek was naar een stageplek, maar ook …

“Er komt een moment dat je het allemaal niet meer zelf aankunt en dat punt bereikte ik vorig jaar. Na deze oproep voor een nieuwe stagiaire kreeg ik enorm veel leuke reacties en CV’s toegestuurd. Een daarvan was Dominique die niet alleen op zoek was naar een stageplek, maar ook een bedrijf waar ze kon gaan afstuderen. Het klikte meteen en ik zag het helemaal zitten. Afgelopen dinsdag is ze officieel begonnen en wat ben ik blij! Ze heeft gelijk een blog geschreven om zichzelf aan jullie voor te stellen. Do, ik geef je graag het woord.”

Wie is toch die nieuwe stagiaire of redactie assistente zoals we mijn functie hebben genoemd? Mijn naam hebben jullie vast al een paar keer voorbij zien komen, maar het leek me toch zo netjes als ik mezelf even voorstel aan de Francesca Kookt fans! Allemaal persoonlijk gaat helaas niet lukken, daarvoor zijn het er nét iets te veel. Dus dan maar zo.

Hallo allemaal! Vanaf deze maand ga ik, Dominique, stage lopen én afstuderen bij Francesca Kookt. Wat ik er zelf van verwacht is dat het een hele gevarieerde, uitdagende, leerzame en vooral hele leuke periode gaat worden. Jullie zullen vast en zeker veel van mij horen, maar ik zal ook veel ‘achter de schermen’ met Francesca Kookt bezig zijn. Spannend…

nieuw-bij-francesca-kookt-dominique-stelt-zich-voor-2

Ok, nu even over mij want jullie zijn vast nieuwsgierig. En daarover gesproken, dat ben ik ook. Daarnaast ben ik van kleins af aan zeer leergierig en probeer ik op alle vlakken altijd wat kennis mee te pikken. In alles wat ik doe ben ik een streber en ga ik er voor de volle 100% voor, dit zorgt vaak voor veel enthousiasme en af en toe een beetje stress. Ik zit niet graag stil en dat resulteert in datgene waar ik blij van word: koken (hoe kan het ook anders), reizen, series kijken, spelletjes spelen, uit(eten)gaan, dansen, drankjes doen, shoppen, afspreken met vrienden of éven naar de sportschool.

nieuw-bij-francesca-kookt-dominique-stelt-zich-voor-3

Naast koken heb ik ook nog een andere grote passie en dat is skiën, met een moeder als skilerares stond ik al op de ski’s vanaf het moment dat ik kon lopen. Naast zelf wintersporten heb ik twee seizoenen skiles gegeven aan kinderen in het Oostenrijkse Gerlos. En dat was een echte beleving kan ik je vertellen!

Ik hoop dat ik een beetje van de nieuwsgierigheid weg hebben kunnen nemen, zo niet: je mag me alles vragen (nou ja bijna alles dan). Één ding weet ik in ieder geval zeker, tot snel!

“Leuk dat je er bent, Do! Ik vind je nu al een topper :-)”

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)