Restaurant review: Stravinsky eten & drinken in Hengelo

Als ‘westerling’ kom je niet zo heel veel in Hengelo. Sterker nog, ik was er nog nooit geweest en wist ook niet hoe ik er moest komen… Dus, als je een hele goede reden hebt om te gaan dan ga je. En die hadden we, namelijk een heel gezellig feestje …

Als ‘westerling’ kom je niet zo heel veel in Hengelo. Sterker nog, ik was er nog nooit geweest en wist ook niet hoe ik er moest komen… Dus, als je een hele goede reden hebt om te gaan dan ga je. En die hadden we, namelijk een heel gezellig feestje bij Stravinsky. Om de zomer af te sluiten en om de herfst in te luiden met eten, glazen vol bubbels en lieve vrienden. Heel veel meer reden heb ik niet nodig :).

Stravinsky zit op een prachtige plek midden in het centrum van Hengelo. Een gezellig plein waar veel horeca zit met mooie terrassen. En met de heaters aan blijft iedereen ook lekker buiten zitten. Na een grondige verbouwing hebben ze in juni 2012 de deuren geopend. En niet zonder succes. Niet alleen ziet het interieur er fantastisch uit, ook qua bediening en food hebben ze het goed voor elkaar. 

Daarnaast weten ze ook te verrassen. Ik volg ze bijvoorbeeld al een tijdje op Facebook en Twitter en daar doen ze extra dingen voor hun gasten met speciale deals. Het is dat ik 2,5 uur moet rijden om er te komen, want anders was ik laatste direct op het terras gaan zitten toen ze bakjes vongole uitdeelden bij de prosecco…

In de keuken werken ze met seizoensproducten en de menukaart is zeer gevarieerd. Van ontbijt tot lunch tot hapje tot diner. Je kunt er bij ze voor terecht. Oh, en heb je zin in tapas, die hebben ze ook 🙂

Pagina uit de menukaart van Stravinsky

Ik heb de avond dat ik er was genoten van hun visgerechten. De gamba’s in tempura waren ‘fingerlicking good’ en de zeebaarsfilet met citroenrisotto was heerlijk bereid. Ik had alleen een overkill aan taugé als garnituur. Maar ach, als dat alles is. 

Stravinsky is voor mij een parel in het mooie centrum van het verrassende Hengelo. Ik wist namelijk niet dat het daar zo leuk kon zijn en dat ze in de horeca zo goed weten hoe het hoort. En, dat heb ik al vaker gezegd, daar word ik nou heel erg blij van. 

Stravinsky eten & drinken
Burgemeester Jansenplein 20
7551 ED Hengelo
(074) 29 10 265

Website
Facebook
Twitter

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)