Review Clipper thee

Ik krijg inmiddels enorm veel persberichten in mijn inbox over foodproducten. De een wat interessanter dan de ander en heel soms zit er een persbericht tussen waardoor ik zelf een klein geluksmomentje heb. En dat was het geval toen ik las dat Clipper thee ook in Nederland verkrijgbaar is! Clipper …

Ik krijg inmiddels enorm veel persberichten in mijn inbox over foodproducten. De een wat interessanter dan de ander en heel soms zit er een persbericht tussen waardoor ik zelf een klein geluksmomentje heb. En dat was het geval toen ik las dat Clipper thee ook in Nederland verkrijgbaar is! Clipper is een theemerk voor de echte theeliefhebber. Prachtige verpakkingen, mooie blends, aromatische geur en de smaak is zo fijn.

En Clipper heeft ook een mooi verhaal te vertellen, want ze maken hun thee volledig fairtrade. De blends worden met passie samengesteld en zijn gemaakt van de beste biologische ingrediënten en thee afkomstig van Fairtrade plantages in Afrika en Azië. En daar maken ze de beste kwaliteit thee, niet voor niets wonnen ze de Engelse Great Taste Award.

“It’s what inside the cup that counts!”

Dat is wat Mike & Lorraine Brehme in 1984 dachten in hun keuken. Ze werkten beiden jarenlang in de thee-industrie en vonden de kwaliteit van de thee te laag. En die werd vaak ook nog onder slechte arbeidsomstandigheden geproduceerd. En zo begon hun missie om de beste theesoorten ter wereld te vinden.

Nou heb ik natuurlijk die fijne theesoorten al voor jullie geproefd! Ik mocht de Raspberry Leaf, Green Tea, Green Tea Lemon, Lemon & Ginger en Earl Grey uitproberen. Nou had ik al stiekem een pakje Green Tea Lemon in de kast staan, omdat deze mijn grote favoriet is. Ik vind deze heerlijk ‘s avonds op de bank om even tot rust te komen. Maar deze blend heeft wel wat concurrentie gekregen van de Raspberry Leaf. Heerlijk fruitige smaak van de frambozen, daar hou ik van. De Lemon & Ginger is fantastisch voor in de middag, die pept je echt op. De Green Tea en Earl Grey zijn ook heerlijk, maar minder mijn smaak. Maar dat komt omdat ik niet zo van de ‘naturel’ theetjes ben. Geef mij maar een fruitig of kruidig smaakje. Maar gelukkig is mijn Mr. daar wel helemaal van en die kan zijn lol op de komende tijd.

Review Clipper thee_2

Clipper is in diverse smaken verkrijgbaar bij Albert Heijn en in natuurvoedingswinkels.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer