Review De Peperbol in Amsterdam

Als je op zoek bent naar een uitgebreide collectie kruiden en specerijen en ook nog eens heel erg van thee houdt, dan ben je bij De Peperbol in Amsterdam aan het juiste adres. De winkel is gevestigd op de Albert Cuyp in Amsterdam en zodra je de hoek om komt …

Als je op zoek bent naar een uitgebreide collectie kruiden en specerijen en ook nog eens heel erg van thee houdt, dan ben je bij De Peperbol in Amsterdam aan het juiste adres. De winkel is gevestigd op de Albert Cuyp in Amsterdam en zodra je de hoek om komt lopen, dwarrelen de heerlijke geuren je al tegemoet.

Uitgebreid kruiden- en specerijen assortiment

Ik kom al jaren bij De Peperbol vanwege hun geweldige assortiment. Als je op zoek bent naar dat ene speciale kruid, dan kun je het daar op zeker vinden. Maar ook alle reguliere specerijen en kruiden zijn er verkrijgbaar. Volledig zoutloos en zonder smaakversterkers, zoals de natuur het bedoeld heeft. Ze kunnen je er bij De Peperbol ook alles over vertellen. Op z’n Amsterdams en vol liefde over de producten die ze verkopen.

De Peperbol_2

Alles voor de kookliefhebber

Maar De Peperbol heeft nog meer. Zoals een keur aan theesoorten, volledige natuurlijke kleurstofpoeders, wanden vol met keukenaccessoires en kleine weckpotjes en -flessen. Het doet me altijd een beetje denken aan een Oosterse bazaar. Overal waar je kijkt liggen, hangen en staan spullen. Een feest voor iedere kookliefhebber.

De Peperbol_3

Online bestellen

Mocht je nou niet in Amsterdam wonen dan niet getreurd. Want je kunt tegenwoordig ook online bestellen bij De Peperbol! In de webshop kun je heel gemakkelijk bestellen vanuit de categorieën aroma, verzorging, kruiden, oliën, snoep, thee en voedingskleurstoffen.

Als je in Amsterdam bent, neem dan zeker eens een kijkje bij De Peperbol. Als je een beetje op mij lijkt dan ben je minstens wel een uurtje zoet. Want eigenlijk is het gewoon een snoepwinkel voor iedere foodie.

De Peperbol_4


De Peperbol
Albert Cuypstraat 150
Amsterdam
06-21502184
openingstijden: maandag t/m zaterdag van 8.45 – 17.15 uur.

De Peperbol_5

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)