Robbert maakte een gedicht. Over mij.

Weten jullie nog toen ik in een hokje zat voor Free a Girl? Ik was niet de enige, ook teamgenoot Robbert zat opgesloten. Achter de tralies maakte ik recepten voor geld. Hij deed hetzelfde, maar dan met gedichten. Ik twijfelde geen seconde, doneerde geld en schreef daarbij “Hey Robbert, wil …

Weten jullie nog toen ik in een hokje zat voor Free a Girl? Ik was niet de enige, ook teamgenoot Robbert zat opgesloten. Achter de tralies maakte ik recepten voor geld. Hij deed hetzelfde, maar dan met gedichten. Ik twijfelde geen seconde, doneerde geld en schreef daarbij “Hey Robbert, wil je voor mij een gedicht maken over Francesca Kookt?”.

Vorige week kwam er een mailtje binnen met als onderwerp “schuld inlossen”. Ik snapte er geen snars van en was heel het gedicht vergeten. De verrassing was des te groter toen ik begon te lezen. Hoe geweldig is het om een gedicht over je eigen blog te lezen. Over mezelf, blijkt nu. Je kunt het woord ‘kookt’ er zo vanaf slopen. Francesca is degene die geniet van eten. Dat ben ik en daar word ik intens gelukkig van.

Dank je wel voor het prachtige gedicht Robbert, ik ga het koesteren!

 

Francesca kookt, Francesca eet

Apart, en heel bijzonder

De gerechten die zij steeds creëert

Zijn minimaal een wonder

Gezond, compleet en zonder stress

Voor ieder een traktatie

Met soms een vleugje tegengas

En zeer veel variatie

Francesca schrijft en zij ontdekt

De smaken van het leven

En weet die via blog of site

Heel soepel door te geven

Francesca kookt, eet, leeft, geniet

Soms van hele kleine dingen

En geeft een ieder die het leest

Authentieke herinneringen.

Foto: Wendy van Bree Fotografie

Volg Francesca Kookt ook op Facebook, Twitter, Google+  en Bloglovin’.
Mijn leven achter de schermen zie je op
Instagram (francescakookt) en video’s bekijk je op YouTube!

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)