Smoothie met frambozen en munt

Na al die ‘goed gevulde’ feestdagen is het tijd om weer even wat rustiger aan te doen op het eetvlak. Bij ons thuis zijn we niet aan diëten, maar aan het matigen. De boel weer een beetje in balans krijgen, noem ik het maar. Dat betekent dat ik terug ga …

Na al die ‘goed gevulde’ feestdagen is het tijd om weer even wat rustiger aan te doen op het eetvlak. Bij ons thuis zijn we niet aan diëten, maar aan het matigen. De boel weer een beetje in balans krijgen, noem ik het maar. Dat betekent dat ik terug ga naar mijn oude ritme. ‘s Ochtends ontbijten met een smoothie, havermout of muesli. ‘s Middags licht lunchen en ‘s avonds normaal eten. Dat is voor mij de beste weg om mijn normale eetpatroon weer terug te krijgen. Nieuwjaarsochtend (of eigenlijk was het net middag) begon ik gelijk goed met deze frisse smoothie met frambozen en munt.

Wat je nodig hebt voor 2 smoothies

– 1 banaan
– 150gr frambozen
– 250ml ongezoete amandelmelk (of andere plantaardige melk)
– 50ml vers sinaasappelsap
– 6 blaadjes verse munt
– scheutje honing
– paar ijsblokjes

Wat je gaat doen

Breek de banaan in stukjes en doe deze samen met de frambozen, amandelmelk, sinaasappelsap, munt, honing en ijsblokjes in de blender. Alles in de blender en genieten maar!

Tip: heb je thuis een kind wat moeilijk fruit eet? Probeer dan deze smoothie eens uit, vaak drinken ze deze wel door de zoete smaak.

Smoothie met frambozen en munt_2

Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)