Wat je gaat doen
Bereiding: 30 minuten
1. Schil de zoete aardappels, snijd in kleine blokjes en zet met een bodempje water op het vuur. Kook in circa 10 minuten gaar.
2. Giet de zoete aardappels af en maal ze helemaal fijn in een keukenmachine of hakmolen. Prakken met een vork kan ook. Breng op smaak met peper, zout, paprikapoeder en een klein scheutje olijfolie. Roer goed door en proef of de smaak van de spread helemaal naar wens is.
3. Besmeer de wraps met een laag zoete aardappelspread en verdeel daarna de gerookte kip, spinazie en feta erover. Rol de wraps op, snijd ze doormidden en serveer.
Ziet er echt heerlijk uit!
Eet je de spread het beste warm of koud? Ik maak het nu één dag van tevoren, maar vraag me af wat lekkerder is.
Koud of lauwwarm kan beide. Ik zou ‘m denk ik even kort opwarmen vlak voor het eten.