Traybake met pompoen, worstjes en saliekruim

Pompoen is een heerlijke groente om te roosteren in de oven, zoals in deze traybake met pompoen. Ik voegde ook nog bietjes, wortel, chipolataworstjes en specerijen zoals venkelzaad en gerookte paprikapoeder toe. Een lekker warme blend die perfect combineert met de pompoen en wortel. De finishing touch van deze traybake

Yoghurtdip met tahin en geroosterde groenten

Samenwerking – Ik ben dol op bordjes met verse groenten met een romige dip erbij. Als tussendoortje of tijdens een borrel. En nu de feestdagen weer voor de deur staan, heb ik daar een heerlijk recept voor gemaakt. Deze loaded yoghurtdip met tahin en geroosterde groenten is heel makkelijk te

Andijviestamppot met brie en gefrituurde kappertjes

Ik kreeg een tijdje terug het nieuwe kookboek van Colette Dike (die je wellicht ook kent als FoodDeco) toegestuurd. In De Nieuwe Winterkeuken bladerde ik langs Colette’s 50 recepten uit haar lievelingsseizoen en daar werd ik blij van. Lekkere kost met winterse kruiden en aardse smaken die je verwarmen. Met

Stamppot met zoete aardappel, venkel en basilicum

Ik heb het al vaker geschreven, maar ik doe het gewoon nog een keer. Ook in de lente en zomer eet ik graag stamppot. Maar dan wel frisser, kleurrijker en met meer groenten. Zoals deze stamppot met zoete aardappel, venkel, mozzarella, cherrytomaten en basilicum. Een heerlijke, vegetarische stamppot met zoete

Hartige galette met biet, gorgonzola en hazelnoten

Het ziet er prachtig uit, het is heel makkelijk om te maken, ideaal gerecht voor kliekjes en bij mij is er nog nooit eentje mislukt. Dan heb ik het over een galette natuurlijk! Oftewel een taart gemaakt van taart- of bladerdeeg die je vult met ingrediënten en daarna rondom ‘dichtklapt’.

Pittige zoete aardappelsoep met gamba’s

Deze pittige zoete aardappelsoep met gamba’s is een heerlijke maaltijdsoep. De combinatie van zoete aardappel, peper, kruidige gamba’s en frisse limoen is een hele fijne en maakt deze soep op en top verwennerij. Meer recepten met zoete aardappel? Laat je hier inspireren. Wat je nodig hebt voor 2-3 personen: 500

Zoete aardappel pannenkoeken met wortel en rozijnen

Toen ik de ‘opdracht’ van Francesca kreeg om een Mag ik nog een hapje?-recept te bedenken, dacht ik direct aan pannenkoeken. Ik kan me niet herinneren dat er vroeger ooit weleens een kindje uit de klas geen pannenkoeken lustte. Tijdens de vele keren dat ik in Oostenrijk met mijn skiklasje

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)