3 nieuwe foodbox concepten om in te bijten

Foodboxen zijn hot tegenwoordig. Er is overal wel een box of krat voor, de een wat beter van kwaliteit dan de ander. Persoonlijk ben ik nog steeds groot fan van De Krat en van de Foodelicious Box, maar daar gaan we het in deze blog verder niet over hebben. Die …

Foodboxen zijn hot tegenwoordig. Er is overal wel een box of krat voor, de een wat beter van kwaliteit dan de ander. Persoonlijk ben ik nog steeds groot fan van De Krat en van de Foodelicious Box, maar daar gaan we het in deze blog verder niet over hebben. Die hebben al genoeg aandacht van me gehad 😉

Wel wil ik een aantal nieuwe foodbox concepten aan jullie voorstellen die me zijn opgevallen de laatste tijd. Vooral boxen met bites, want ‘we all love to snack’, maar dat kan gelukkig steeds vaker verantwoord zonder dat het minder lekker wordt.

Bites We Love – Unieke bites afgestemd op jouw mood.

Bij Bites We Love kun je een abonnement nemen waarbij je wekelijks jouw favoriete en verantwoorde bites krijgt toegestuurd. Deze bites zijn afgestemd op het bites-profiel wat je hebt geselecteerd op de site. Ben jij een Pure, Power of Pleasure snacker? Ik gok dat jullie al gelijk doorhebben dat ik natuurlijk voor het Pleasure profiel heb gekozen.

3 nieuwe foodbox concepten om in te bijten_2

Waarom is dit leuk: bij Bites We Love krijg je tussendoortjes die echt zijn afgestemd op jouw profiel. Tussendoortjes die je niet in de winkel kunt vinden en dus uniek zijn. En verrassend. Zoals de Blueberry Cheesecake, Love This Bounty en Go Choco Pumpkin bites. Menig zakje is bij mij direct opgegaan, zonder dat ik ‘m zelfs heb gedeeld.

Waar ik over twijfel: als je een abonnement neemt en iedere week een pakketje op de mat vindt dan moeten ze je dus ook 52 weken kunnen blijven verrassen. Dat zijn 52×3 verschillende bites per profiel. Kunnen ze dat bij Bites We Love waarmaken? We zullen het zien, maar vooralsnog zijn ze goed bezig.

Wat kost het: een abonnement kost € 4,95 en daar krijg je wekelijks 4 zakjes met bites voor op de mat. Je kunt de bites ook cadeau doen. Check de toffe site voor meer informatie.

Fairtrade Giftbox – (h)eerlijke producten, voor een beter bestaan van boeren wereldwijd

Een box die je aan jezelf of een ander cadeau doet met een goed verhaal. In de Fairtrade Giftboxen zitten namelijk alleen producten waarmee je een steentje bijdraagt aan een betere wereld. Kleine producenten in ontwikkelingslanden worden mede door de Giftbox geholpen een betere plek te verwerven in de handelsketen. Zodat ze kunnen leven van hun werk en ook kunnen investeren in hun toekomst. Op de site kun je kiezen uit 3 boxen; de Goedemorgen voor een lekker en fairtrade ontbijt, de Favourites met duurzame delicatessen en de Borreltijd waarmee je kunt proosten op je eigen gezondheid en die van de boeren in ontwikkelingslanden.

3 nieuwe foodbox concepten om in te bijten_3

Waarom is dit leuk: tja, lekkere producten waarmee je ook nog eens je steentje bijdraagt aan een betere wereld. Ik kan geen betere reden bedenken.

Waar ik over twijfel: nergens over dus.

Wat kost het: voor de Goedemorgen Giftbox betaal je € 19,95, de Favourites kost € 24,95 en de Borreltijd € 29,95. Je kunt ze hier online bestellen.

BoxBites – Gezonde tussendoortjes laat je gewoon bezorgen. Thuis of op het werk!

Verantwoorde tussendoortjes die ook nog eens heel lekker zijn, die willen we allemaal wel. Maar welke koop je dan? En vaak kun je ze ook niet allemaal bij de reguliere supermarkt kopen en is een extra trip naar de natuurvoedingswinkel nodig. BoxBites heeft hier het antwoord op, want zij bezorgen ze gewoon bij je thuis of op het werk.

3 nieuwe foodbox concepten om in te bijten_4

Waarom is dit leuk: vooral de mogelijkheid om als bedrijf verantwoorde tussendoortjes te bestellen juich ik toe. Ik heb de kantoren in het verleden meegemaakt waar de ‘pit-stop’ boxen stonden vol chocoladerepen en drop. En wat te denken van de eeuwige snoeppot waar je maar in blijft graaien. Bedrijven die voorop lopen zijn koning als ze dit soort verantwoorde boxen bestellen voor hun werknemers (eventueel tegen betaling van een bijdrage, het is fijn als het er staat).

Waar ik over twijfel: hetzelfde als bij Bites We Love, hoe houd je het op lange termijn gevarieerd? Maar daar wordt aan gewerkt, heb ik uit betrouwbare bron begrepen. Dan kunnen ze ook nog even naar de stuksprijs kijken, want die vind ik nog iets aan de hoge kant.

Wat kost het: zowel particulieren als bedrijven kunnen kiezen uit 3 type boxen; mini met 8 tussendoortjes voor € 19,-, original met 18 tussendoortjes voor € 29,- en big met 54 tussendoortjes voor € 79. Hier vind je alle info voor particulieren en hier voor bedrijven.

Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer