Weten jullie nog dat ik een tijdje terug de appeltaart van mijn moeder bakte, maar dan zonder toegevoegde suiker? Ik gebruikte daarvoor natuurlijke zoetstoffen met vrijwel geen calorieën en een volle smaak. En, voor mij heel belangrijk, zonder de bittere nasmaak van stevia, een van de redenen waarom ik dit product dus heel goed vind om mee te bakken.
In de tussentijd heb ik nog veel vaker met de kristalpoeder gebakken en ik ben echt fan geworden. Dat laatste bewijs ik vandaag met mijn nieuwe recept voor chocolade banaan pancakes met chocoladesaus. Waar dus geen gram toegevoegde suiker in zit en lekker dat ze waren!
Tijd om chocolade banaan pancakes te bakken
Mijn jongens thuis zijn echt dol op chocolade pancakes (alles met chocolade eigenlijk) en soms bakken we die ook als ontbijt. Normaal voegde ik daar ook suiker, ahornsiroop of honing aan toe, want het zijn kleine zoetekauwen die twee. Maar nu heb ik me dan toch een lekker recept gemaakt zonder deze toegevoegde suikers. De jongens, en ik, werden er wild van 😉
Lijkt me erg lekker en wil er wel meer van weten
Lees dan ook mijn vorige artikel even voor meer inhoudelijke informatie 🙂