aardbeientiramisu met citroen 1

Aardbeientiramisu met citroen

Deze aardbeientiramisu met citroen is heerlijk fris, makkelijk te maken en iedereen kan ervan genieten! Ik maakte ‘m namelijk zonder alcohol, koffie en rauwe eieren. Vloeibaar eiwit, wat ook al gepasteuriseerd is, is perfect om te gebruiken hiervoor. In combinatie met slagroom en mascarpone maak je een heerlijk romig mengsel.

Pompoencheesecake met sinaasappelkaramel

In dit seizoen vind ik het fantastisch om te bakken met pompoen. Maar wat ik nog steeds niet had gemaakt, was een pompoencheesecake. Nou, daar heb ik me in vastgebeten met deze prachtige en ontzettende lekkere cheesecake als resultaat. De bodem heb ik gemaakt met kaneelkoekjes en pumpkin spice specerijen

Mini sticky toffee pudding

Een sticky toffee pudding maak je van dadels en het is een heerlijk smeuïge cake die overgoten wordt met een toffeesaus. Ook daar kun je prima een kleine versie van maken en dat is precies wat ik gedaan heb voor dit tapas kerstmenu. En oh, wat was deze mini sticky

Quiche met radijsjes, doperwten en pesto

Zoek je een hartige quiche waarin de heerlijke smaken van de zomer zijn verwerkt? Nou, dan heb ik wel wat lekkers voor je! Ik maakte namelijk een quiche met doperwten, radijsjes en pesto en dat was echt een geweldige combinatie. Deze quiche is ook nog eens heel makkelijk te maken,

Knolselderijgratin met bieslook en walnoten

Knolselderij is een van mijn favoriete groenten voor het herfst- en winterseizoen en ik gebruik het op alle mogelijke manieren. Zoals geroosterd, gegrild in plakken, in soepen en puree. Ik hou van de aardse en lichtzoete smaak, maar wel iets minder van het schillen. Dat neem ik echter op de

Warme chocolademelk met espresso en pecancrumble

Ik ben dol op warme chocolademelk in dit seizoen. Vooral in combinatie met een shot espresso voor een echte kick! Vandaag heb ik daar een lekker recept van voor jullie. De chocolademelk maak je makkelijk zelf met pure chocolade en daar gaat nog een espresso shot doorheen. Die kun je

Mini pavlova’s met abrikoos en pijnboompitten

Dit is een heerlijk zomers dessert voor als je echt even wilt uitpakken. De combinatie van de chewy mini pavlova’s, slagroom met heerlijke fruitspread, gekaramelliseerde abrikoos en de geroosterde pijnboompitten is hemels! Ik kan er niks anders van maken. Zoveel verschillende smaken die perfect bij elkaar passen, dit is gewoon

Chocolade banaan pancakes met chocoladesaus

Weten jullie nog dat ik een tijdje terug de appeltaart van mijn moeder bakte, maar dan zonder toegevoegde suiker? Ik gebruikte daarvoor natuurlijke zoetstoffen met vrijwel geen calorieën en een volle smaak. En, voor mij heel belangrijk, zonder de bittere nasmaak van stevia, een van de redenen waarom ik dit

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)