Een kijkje in mijn leven – juli 2013

Wat een heerlijke maand juli hebben we achter de rug! Met prachtig weer en veel buiten zijn. We hebben zelf thuis geen BBQ (want geen tuin), maar toch hebben we aardig wat af “geBBQ’t”. Want we zijn erg goed in onszelf uitnodigen bij alle vrienden die wel een BBQ in …

Wat een heerlijke maand juli hebben we achter de rug! Met prachtig weer en veel buiten zijn. We hebben zelf thuis geen BBQ (want geen tuin), maar toch hebben we aardig wat af “geBBQ’t”. Want we zijn erg goed in onszelf uitnodigen bij alle vrienden die wel een BBQ in huis hebben. Dan zijn we wel zo lief dat we alle boodschappen zelf meenemen 😉

Neem een kijkje in mijn leven en zie wat ik heb meegemaakt in de maand juli. En als je meer wilt zien, volg me dan ook op Instagram.

1. Jessey chocolademonster
Mijn peuter is een chocolademonster. Maar gelukkig is hij ook fan van extra pure chocolade. Hier mocht hij de kom uitlikken toen ik gezonde chocoladekoekjes aan het maken was.
2.Team Kids Food Experience
Begin juli stond in het teken van de Kids Food Experience tijdens Culinair Zoetermeer 2013. Een geweldig evenement voor kinderen van 5-12 jaar. Alle foto’s vind je in een aparte blog op mijn site.
3. Hofstede Meerzigt Culinair Zoetermeer
En gelukkig had ik nog tijd om zelf ook wat hapjes te proeven tijdens Culinair Zoetermeer. Hier genoot ik van een hapje van mijn favoriete restaurant in Zoetermeer: Hofstede Meerzigt.
4. BBQ vlees
Lang leve de BBQ afgelopen maand! En zeker als er zulk heerlijk vlees op ligt.
5. Zoku ijsje
Het allereerste Zoku ijsje voor de peuter! Met pure aardbeien en biologische appelsap.
6. Watermeloen snack
Mijn favoriete zomersnack: ijskoude partjes watermeloen.
7. Gnocchi met tomaat en salade
Geweldig comfort food waarvoor je me altijd wakker mag maken. Gnocchi met tomaat, basilicum en mozzarella. En een simpele salade met brood.
8. Abrikozen-amandel muffins
The Mr. was deze maand jarig. Ik verraste hem ‘s ochtends onder andere met deze abrikozen-amandel muffins tijdens het ontbijt. En ik bedenk me nu dat jullie dat recept nog helemaal niet van me hebben gekregen. Die komt er heel snel aan!
9. Francesca en The Mr. op bruiloft
Samen met The Mr. op een bruiloft van vrienden.
10. Jessey bij fotoshoot
Ieder bordje eten gaat bij ons op de foto. Maar soms duurt het de peuter wat te lang. Deze keer kwam hij er maar gezellig bij zitten.
11. Schaaldierles
Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met de schaaldierles!
12. Lunch op kantoor
Lunch op kantoor. Ik vond dat het wel weer wat gezonder mocht en dit was best een prima poging daartoe.
13. Aardbeien monster
Naast chocolade monster is mijn peuter ook een aardbeien monster. Hij jat ze waar je bij staat.
14. BBQ op Noord AA
BBQen met mijn hele schoonfamilie op het Noord AA in Zoetermeer. Heerlijk! Oh, en heel lekker.
15. Chillen met food literatuur
Chille maandag in de tuin bij Miss Deedy. Tijd om alle food literatuur weer eens door te nemen.
16. Zelfgemaakte fruit ijsjes
Zelf ijsjes maken is zo leuk, lekker en makkelijk! Hier maakte ik ze met aardbeien en kokosmelk en watermeloen met munt. En ik probeerde gelijk de app ‘A beautiful mess’ uit.
17. Caprese
Met veel plezier ging ik lunchen bij Roberto’s in Amsterdam. Wat een geweldige pure Italiaanse keuken. Deze caprese was pure perfectie.
18. Vliegen in een Cessna
En opeens vloog ik in een Cessna. Met mijn hele gezin, wat een te gekke ervaring!
19. Indoor picknick
Deze dag zouden we eigenlijk gaan varen met vrienden, maar het water viel met bakken uit de lucht. Al het eten werd verplaatst naar een indoor picknick die zich uiteindelijk weer verplaatste naar een tuin en eindigde in een spontane BBQ in de zon. I love dit soort spontane dagen!
20. Buitenkeuken
De geweldige buitenkeuken van mijn moeder ‘by night’. Er zijn slechtere plekken om de maand juli te eindigen. Tot volgende maand!

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer