Zelf fruit ijsjes maken

Met dit heerlijke zomerse weer is ijs vaak het beste antwoord. Om af te koelen en om van te genieten. En niets zo lekker als zelf ijs maken. De ijsmachine draait bij ons overuren. Zo krijgen jullie binnenkort ook een fantastisch recept voor ananas sorbetijs van me. Maar het is …

Met dit heerlijke zomerse weer is ijs vaak het beste antwoord. Om af te koelen en om van te genieten. En niets zo lekker als zelf ijs maken. De ijsmachine draait bij ons overuren. Zo krijgen jullie binnenkort ook een fantastisch recept voor ananas sorbetijs van me. Maar het is ook heerlijk om zelf fruit ijsjes te maken. Hartstikke gezond om dat er geen toevoegingen en suiker in zit dus ideaal voor de kids. En mooi meegenomen, ze zijn zo klaar en vaak al in een uur of 2 bevroren.

Je kunt de fruit ijsjes van een heleboel soorten fruit maken, in deze blog krijgen jullie 2 recepten van me. Met aardbeien en kokos. En met watermeloen en munt. Geniet ervan!

Wat je nodig hebt voor 6 popsicle fruit ijsjes (per smaak)

– 250gr aardbeien
– 1/2 blik biologische kokosmelk
– 1el agavesiroop

– 1/4 kleine watermeloen (alleen het vruchtvlees en ontpit)
– 8 blaadjes verse munt
– 1el honing

Wat je gaat doen

Zelf fruit ijsjes maken_uitgelicht_2

Voor de aardbeien ijsjes pureer je de aardbeien met de kokosmelk en agavesiroop. Schenk dit mengsel in de popsicle vormpjes en vries ze in.

Voor de watermeloen ijsjes pureer je de watermeloen met de munt en honing. Schenk dit mengsel in de popsicle vormpjes en vries ze in.

Zelf fruit ijsjes maken_3

Categorie├źn

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer