Francesca’s Weekmenu #343 – Buiten eten

Toch heerlijk dat de zomer nu echt is begonnen! Terwijl de kinderen weer naar school zijn en ik aan het werk ben gegaan ;-). Maar ik klaag niet, want met deze temperaturen eten wij gewoon weer de hele week buiten en daar geniet ik enorm van. Voor het weekmenu van …

Toch heerlijk dat de zomer nu echt is begonnen! Terwijl de kinderen weer naar school zijn en ik aan het werk ben gegaan ;-). Maar ik klaag niet, want met deze temperaturen eten wij gewoon weer de hele week buiten en daar geniet ik enorm van. Voor het weekmenu van deze week heb ik me dan ook laten inspireren door het buiten eten. Makkelijke gerechten die je binnen maakt en mee naar buiten neemt of gerechten die van de barbecue komen. Want ook doordeweeks kun je snel en makkelijk koken op de barbecue.

In het weekmenu vind je deze keer mijn pastasalade met gegrilde mais, spinazie en pestodressing, garnalen fajita’s met mango, koolsalade en jalapeños, broodje kipburger van de barbecue met frietjes en tomatensalade, salade met avocado, ei en sriracha en gegrilde kip met paksoi en nasi van de barbecue. In het weekend maken we mijn caprese salade van de barbecue en op zondag bakken we bramen cakejes. Eet lekker!

Maandag

Pastasalade met gegrilde mais, spinazie en pestodressing

Tex Mex dinsdag

Garnalen fajita’s met mango, koolsalade en jalapeños

Meer tex mex recepten vind je hier.

Woensdag

Broodje kipburger van de barbecue met frietjes en tomatensalade

Donderdag

Salade met avocado, ei en sriracha

Meer maaltijdsalade recepten vind je hier.

Vrijdag

Gegrilde kip met paksoi en nasi van de barbecue

Zaterdag

Salade caprese van de barbecue

Meer barbecue recepten vind je hier

Zondag

Bramen cakejes

Bewaar het weekmenu op Pinterest

Wil je het weekmenu opslaan zodat je ‘m later makkelijk terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden.

Geniet van de gerechten uit dit weekmenu! Als je een foto deelt op social media, vergeet dan niet om te taggen met #francescakookt of @francescakookt. Dat vind ik ontzettend leuk om te zien.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer