Dit recept is heel makkelijk om te maken en het resultaat smaakt overheerlijk! Ik maakte deze groene asperges en aardappeltjes laatst bij deze tagliata met balsamicostroop en dat was een zalige combi.
Maar je kunt ‘m ook heel goed serveren bij geroosterde kip of gebakken vis, een multifunctioneel bijgerecht dus. Gebruik hiervoor wel voorgegaarde schijfjes aardappel, want anders heeft de aardappel meer tijd nodig dan de groene asperges waardoor die dan weer veel te zacht worden en dat is zonde.
ook hier ontbreekt de bereidingswijze bij de printversie
Bedankt voor je bericht Lieve. We zijn op de hoogte van het probleem. Het is helaas een technisch probleem wat bij elke update steeds terugkomt. We werken er hard aan om het dit keer zo op te lossen dat het probleem niet meer terugkomt.
Het is niet ideaal, maar voor nu zou je ctrl + p kunnen proberen. Dan kun je het ook uitprinten. Excuses voor het ongemak!
Ziet er perfect uit voor bij de rogvleugel morgen. Dat ga ik maken!
Klinkt als een heerlijke combi
Heb dit gerecht gisteren gemaakt en het was super lekker en zal het dit seisoen zeker nog een paar keer herhalen.
Als bijgerecht heb ik er nog een lekkere pangalicious sweet chilli erbij gedaan.
Groet Sybrand
Lekker en super makkelijk. Gegeten bij een stukje zeeduivel. Heerlijk