Ik maakte dit recept onlangs toen we een video aan het opnemen waren over elektrisch koken (die vind je hier). Heel eerlijk, ik had het recept niet echt goed voorbereid en was aan het koken met allemaal ingrediënten die ik nog in huis had.
Het resultaat van deze kabeljauwcurry met kerrie, raapstelen en bloemkoolrijst was vervolgens zo lekker dat ik jullie het recept zeker niet wil onthouden. Makkelijk om te maken (binnen 20 minuten klaar), geschikt voor het hele gezin en vol groenten en eiwitten! Zelfs de dreumes at zijn bordje gulzig leeg, daar worden mama’s zoals ik dan weer heel blij van. Zo zie je maar weer dat de lekkerste recepten ontstaan als je er niet te lang over nadenkt ;-).
Wat een top recept! Wij hebben de portionering wel iets aangepast. We waren met 2 volwassenen (goede eters) en de 200 gram linzen en 400 gram bloemkoolrijst gingen schoon op! Wel wat minder kabeljauw gedaan natuurlijk 😊