1,5 jaar later: dit vind ik nu van elektrisch koken

Samenwerking – Als je mij zo’n 5 jaar gelden had verteld dat ik in de toekomst op inductie zou gaan koken, had ik je voor gek verklaard. Laat ik daar maar eerlijk over zijn, want ik had echt niets met elektrisch koken. Mijn mening daarover was gebaseerd op weinig feiten …

Samenwerking – Als je mij zo’n 5 jaar gelden had verteld dat ik in de toekomst op inductie zou gaan koken, had ik je voor gek verklaard. Laat ik daar maar eerlijk over zijn, want ik had echt niets met elektrisch koken. Mijn mening daarover was gebaseerd op weinig feiten en veel vooroordelen. Er was in mijn kleine wereld niets beters dan gas.

Maar toch ben ik ‘van gas los’ gegaan in mijn keuken om een hele belangrijke reden. En sinds 1,5 jaar kook ik (heel veel) op inductie. Wat die reden is en wat ik nu van elektrisch koken vind, vertel ik allemaal in deze nieuwe video die ik samen met Natuur & Milieu heb gemaakt. Benieuwd naar de bereidingswijze van de kabeljauwcurry uit de video? Het recept vind je hier.

Thuis energie besparen scheelt geld en is goed voor het milieu

Elektrisch koken is al een goede stap, maar er zijn nog veel meer manieren om energie te besparen in huis. Dat is slim, want met elke besparingsmaatregel gaat je energierekening omlaag. Dat scheelt geld en is goed voor het milieu. Met Slimwoner wil Natuur & Milieu een duurzame oplossing bieden voor energiebesparing in huis door onafhankelijk advies te geven en samen te werken met betrouwbare leveranciers. Op de site Slimwoner vind je alle informatie over energiebesparingsmaatregelen thuis en kun je ook gelijk vrijblijvende offertes opvragen.

Dit is een samenwerking met Natuur & Milieu. Lees hier mijn disclaimer.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)