Naan met peer en gorgonzola

Wij zijn dol op naan thuis. Vroeger kochten we het altijd, maar sinds ik weet dat je ze zelf heel makkelijk kunt maken, wordt het alleen nog maar homemade gemaakt. En het mooie is dat je ze gewoon kunt invriezen waardoor je er ook van kunt genieten als je minder tijd hebt. En met naan kwam er ook een nieuwe verslaving bij. Namelijk naanpizza. Beleg met je favoriete ingredienten, even in de oven en je supersnelle naanpizza is klaar. Zoals bijvoorbeeld deze naan met peer en gorgonzola, een geweldige combi!

Wat je nodig hebt voor 4 belegde naans

– 4 naans (kijk hier voor het recept om zelf te maken)
– 1/2 rode ui
– 2 peren
– 25gr gorgonzola kaas
– 1 takje platte peterselie
– gemalen zwarte peper

Francesca Kookt_naan met peer en gorgonzola_1

Wat je gaat doen

Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de naans klaar op het aanrecht.

Snijd de rode ui in dunne repen. Schil de peren, haal het klokkenhuis weg en snijd beide peren in 8 lange repen. Verdeel de rode ui ringen over de naans en leg daarover 4 stukken peer. Verkruimel de gorgonzola kaas erover en schuif de naans 10-12 minuten in de oven totdat de kaas is gesmolten.

Hak de blaadjes peterselie fijn en strooi deze over de naans. Nog een beetje zwarte peper erover malen en genieten maar!

Tip, ook erg lekker! Beleg een naan met een gebakken eitje, jong belegen kaas en wat piccalilly.

Francesca Kookt_naan met ei, kaas en piccalilly_1

Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.

Wil je wat delen over dit recept? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram. Liefs, Francesca