Review van de LG Instaview Door-in-Door koelkast

Samenwerking – In huize Kookt worden regelmatig nieuwe producten en apparaten uitgeprobeerd in de keuken. Maar nog niet eerder werd er een hele koelkast het huis in gereden om te testen! Toen ik hoorde dat er nu ook een koelkast is waar je op een deur kunt kloppen en deze …

Samenwerking – In huize Kookt worden regelmatig nieuwe producten en apparaten uitgeprobeerd in de keuken. Maar nog niet eerder werd er een hele koelkast het huis in gereden om te testen! Toen ik hoorde dat er nu ook een koelkast is waar je op een deur kunt kloppen en deze vervolgens transparant wordt, was ik gelijk om. Deze koelkast moest ik uitproberen.

Ik heb het natuurlijk over de LG Instaview Door-in-Door koelkast. Deze Amerikaanse koelkast doet alles wat een koelkast moet doen en is tegelijkertijd goed voor je energierekening. Want doordat je van buitenaf in de koelkast kunt kijken hoef je niet steeds de deuren te openen. Duurzaam is ook dat je de rechter koelkastdeur voor de helft kunt openen (vandaar het ‘door-in-door’ in de naam), waardoor er tot wel 41% minder koude lucht verloren gaat.

“Knock knock, wat zit er allemaal in?”

Er valt nog veel meer over deze innovatieve koelkast te vertellen en dat doe ik deze keer niet in tekst maar in een video! In 3 minuten tijd leren jullie alles over de LG Instaview door-in-door koelkast en ik vertel aan het einde ook wat mijn eindoordeel is.

De LG Instaview Door-in-Door koelkast is verkrijgbaar vanaf € 2.499,- bij keukenspeciaalzaken en (online) elektronicawinkels. Heb je nog vragen na het zien van mijn review video, laat dan hieronder een reactie achter. Samen met LG zal ik deze beantwoorden.

Dit is een samenwerking met LG. Lees hier onze disclaimer.

Videoproductie en foto Francesca: DeedyLicious

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)