Oh, kom er eens kijken! Wat ik voor zalige sinterklaascake voor jullie gebakken heb ;-). Een smeuïge cake met onder andere pindakaas, kruidnoten en chocolade ganache. Dat wordt echt genieten op sinterklaasavond! Je kunt ‘m al een dag eerder bakken en goed ingepakt bewaren op kamertemperatuur. De chocolade ganache maak je op het laatste moment en giet je daarna royaal over de cake. Nog een topping van karamel en chocolade kruidnoten erover en klaar is Klaas!
En dat het bij mij ook niet altijd in één keer goed gaat, bewijst dit recept wel weer. Want ik vond ‘m na de eerste keer nog niet smeuïg genoeg en heb de sinterklaascake daarna nog twee keer gebakken tot ik het juiste recept te pakken had. Dat was gisteren trouwens, met een beetje hulp van mijn side-kick Debbie, dus alsnog lekker op tijd voor Sinterklaas. Geniet ervan!
Geweldig recept Francesca! Volgend 5 december komt hij zeker als dessert op de eettafel
Super leuk om te lezen 🙂
Ik heb de cake gisteren gemaakt en iedereen was erg enthousiast over het resultaat. Bedankt voor het recept!
Wat super om te lezen, dank voor het delen!
Ik zal deze cake maken voor kerst. Ook mannen houden van bakken!
Super!