Video: Wat zit er allemaal in Francesca’s koelkast

Samenwerking – Ik weet dat velen van jullie best benieuwd zijn wat er nou allemaal standaard bij mij in de koelkast en vriezer staat. Daar heb ik nog niet eerder iets over geschreven, maar vandaag open ik dan eindelijk de koelkastdeuren! Niet zonder reden, want aangezien ik de nieuwe LG …

Samenwerking – Ik weet dat velen van jullie best benieuwd zijn wat er nou allemaal standaard bij mij in de koelkast en vriezer staat. Daar heb ik nog niet eerder iets over geschreven, maar vandaag open ik dan eindelijk de koelkastdeuren!

Niet zonder reden, want aangezien ik de nieuwe LG Instaview door-in-door koelkast aan het reviewen was in mijn eigen keuken vond ik het een mooi moment om hier ook gelijk een filmpje over op te nemen. En die kun je hieronder bekijken.

“Was het wat jullie verwacht hadden?”

Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat jullie verwacht hadden aan te treffen in mijn koelkast. Of deze echt zou uitpuilen van de brownies, boter en leftovers? Wat jullie waarschijnlijk wel verwacht hadden is dat wij een flinke koelkast nodig hebben binnen ons gezin en voor mijn werk. Dat is ook echt zo, ik zou niet meer zonder Amerikaanse koelkast kunnen.

Het is ook heel belangrijk dat zowel de functies van de koelkast als de manier waarop ik producten bewaar helemaal in orde zijn. Hoe beter ik alles bewaar, hoe minder ik weggooi. Daar komt trouwens over een aantal weken ook een artikel over online, over hoe je het beste producten kunt bewaren in de koelkast en vriezer bedoel ik dus.

Oh, en die brownies had ik trouwens al opgegeten voordat we gingen filmen. Weten jullie dat ook weer 😉

Wil je meer informatie over de LG Instaview Door-in-Door koelkast? Bekijk dan ook dit filmpje waarin ik ‘m uitgebreid getest heb.

Dit is een samenwerking met LG. Lees hier onze disclaimer.
Videoproductie en foto Francesca: DeedyLicious

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)