Warm je handen aan de ToastyMUG

We kennen allemaal die ijzige dagen dat je thuis komt met verkleumde handen. Niets is lekkerder om op zo’n moment een grote beker warme thee vast te houden om je handen weer op te warmen. Een aantal Italiaanse designers gingen daarmee verder en ontwikkelden de ToastyMUG.

ToastyMUG_2

Thee en koffie drinken wordt nog fijner als je deze drinkt uit de ToastyMUG. Deze XL mok heeft 2 ergonomische zijkanten waar je handen helemaal in kunnen. Door de speciale vorm blijven zowel je handen als drankje heerlijk warm. En het ziet er ook nog eens geweldig uit.

ToastyMUG_3

De ToastyMUG is nog niet in Nederland verkrijgbaar, maar wel online te bestellen via Sabrina Fossi in de kleuren grijs en groen. De prijs is wel aan de hoge kant, voor € 44,- heb je voor altijd warme handen.

Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.

Wil je wat delen over dit recept? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram. Liefs, Francesca

Categoriën: Food inspiratie

Reacties over “Warm je handen aan de ToastyMUG”

  1. Hmmm ik werd direct aangetrokken om even naar dit …handenwarmertje? te kijken, want ik heb ook regelmatig koude handen als ik heb hardgelopen en ik dacht…misschien is dit wel een handig ding…nu zal dat ding wel handig zijn, maar wat zijn het lelijkerdjes zeg…en dan die prijs???..daar kreeg ik het echt pas warm van!

    Groetjes Petra

Reacties zijn gesloten.