5x heerlijke maaltijdsalades

Maaltijdsalades zijn een fantastische uitvinding. Je gooit allerlei ingredienten bij elkaar, kunt daar ook nog eens je restjes mee opmaken en vervolgens zit je (meestal) snel en heerlijk te eten. Ik ben er dol op en heb voor jullie mijn favoriete maaltijdsalades verzameld. Biefstuk salade met mierikswortel aardappeltjes Een goed …

Maaltijdsalades zijn een fantastische uitvinding. Je gooit allerlei ingredienten bij elkaar, kunt daar ook nog eens je restjes mee opmaken en vervolgens zit je (meestal) snel en heerlijk te eten. Ik ben er dol op en heb voor jullie mijn favoriete maaltijdsalades verzameld.

Biefstuk salade met mierikswortel aardappeltjes

Een goed gebakken biefstukje dat je serveert met een frisse, koude aardappelsalade met mierikswortel. Met deze biefstuk salade met mierikswortel aardappeltjes ga je veel mensen blij maken!

IMG_5384-kopie-680x450

Salade met avocado, garnalen en mango

Heel veel simpeler dan dit gaat een maaltijdsalade niet worden en de smaken bij elkaar zijn waanzinnig. Van deze salade met avocado, garnalen en mango geniet je op een warme zomeravond met een goed glas wijn erbij.

Salade-met-avocado-mango-en-garnalen_1

Salade met gegrilde groenten, borlotti bonen en mozzarella

Een vegetarische salade hoort natuurlijk ook in dit rijtje thuis. En wedden dat je geen vlees mist in deze salade met gegrilde groenten, borlotti bonen en mozzarella?

Salade_met_gegrilde_groenten_1-680x450

Griekse kipsalade

Nog zo’n fijne maaltijdsalade! En het leuke is dat in deze Griekse kipsalade heel veel restjes groenten kunnen die je nog in huis hebt. Hou je dus vooral niet teveel aan het recept.

Griekse-kipsalade_1

Salade niçoise met zalm

Mijn meest recente favoriet is deze salade niçoise met zalm. Ontstaan in Frankrijk en omdat ik geen tonijn kon vinden, maar gemaakt met zalm. En dat was een hele fijne samenloop van omstandigheden.

niet-zo-salade-nicoise-met-zalm-1-680x450

Volg Francesca Kookt ook op Facebook, Twitter, Google+  en Bloglovin’.
Mijn leven achter de schermen zie je op
Instagram (francescakookt) en video’s bekijk je op YouTube!

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)