Alles over verpakkingen kiezen en plastic recyclen

Samenwerking – Verpakkingen produceren en plastic recyclen is een gigantische markt, en vaak ook nog heel ondoorzichtig. Maar vandaag ga ik jullie daarbij helpen! Met 5 gouden regels hou jij je vanaf nu ook staande in de recycle-jungle en pak je de meest duurzame verpakking uit het schap als je …

Samenwerking – Verpakkingen produceren en plastic recyclen is een gigantische markt, en vaak ook nog heel ondoorzichtig. Maar vandaag ga ik jullie daarbij helpen! Met 5 gouden regels hou jij je vanaf nu ook staande in de recycle-jungle en pak je de meest duurzame verpakking uit het schap als je boodschappen doet.

Voor welke verpakking ga jij? Het antwoord vind je in de video!

Ik heb me over dit onderwerp goed laten informeren door Natuur & Milieu met wie ik samen deze video heb gemaakt. En ondanks dat ik dacht dat ik al bijna alles wist over verpakkingen, afval scheiden en plastic recyclen ontdekte ik in 5 minuten weer een heleboel nieuwe dingen! Bekijk hier de hele video.

Wil je na het zien van de video nog meer lezen over de onderwerpen verpakkingen, afval scheiden en plastic recyclen? Lees dan verder op de website van Natuur & Milieu waar een compleet dossier over verpakkingen staat.

Ga jij voor links of rechts? Na het zien van de video weet je het!

Bewaar dit artikel op Pinterest!

Wil je dit artikel opslaan zodat je ‘m later makkelijk terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden.

Dit is een samenwerking met Natuur & Milieu. Lees ook hier mijn disclaimer.

Videoproductie en fotografie: DeedyLicious

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)