Eetkalender 2017 in de boekhandel + winactie!

Wauw, wat een dag wordt dit. Niet alleen ligt de Eetkalender 2017 vanaf vandaag in de (online) boekhandel, we hebben ook nog een gigantische winactie, een nieuw logo en een compleet nieuwe website! En alsof dat niet genoeg is, is mijn mama ook nog jarig vandaag. Genoeg slingers dus om een feestje te vieren vanavond en dat is precies wat we ook gaan doen.

Eetkalender 2017: de lekkerste kalender van het jaar

Om maar gelijk met het eerste nieuws te beginnen: vanaf vandaag kun je dus overal de Eetkalender 2017 kopen! Deze handige family planner heeft voldoende schrijfruimte voor alle afspraken van het gezin en voor iedere weekdag vind je een nieuw recept. Oftewel: 200+ recepten voor het hele jaar. Dan hoef je echt nooit meer na te denken over wat je gaat eten die dag of week.

francesca-kookt-eetkalender-2017-2

Wacht, ik moet wel even volledig zijn: want je vindt recepten van maandag t/m donderdag, inclusief boodschappenlijstje, en op vrijdag is het standaard kliekjesdag. Op basis van de boodschappen van die week heb ik een inschatting gemaakt van de versproducten die je over hebt en daarvoor geef ik wekelijks vier suggesties op kliekjesdag. Zo ben je lief voor je portemonnee en gooi je zo min mogelijk weg.

francesca-kookt-eetkalender-2017-1

Wat vind je nog meer in de Eetkalender?

Handige tips van mij; van je standaard voorraadkast uitrusting tot kooktips bij de recepten en een seizoenskalender waarmee je iedere maand kunt zien welke groente, fruit en wilde vis in het seizoen is.

francesca-kookt-eetkalender-2017-4

francesca-kookt-eetkalender-2017-5

Een handige notitiepagina en receptenindex zodat je de recepten weer makkelijk kunt terugvinden.

francesca-kookt-eetkalender-2017-6

Eigenlijk is het stiekem een kookboek in een kalender. Zeker nu het papier zwaarder is dan vorig jaar. Ook hebben we de leesrichting van de recepten verbeterd ten opzichte van vorig jaar. Je kunt nu in een oogopslag zien welke gerechten er die week op het menu staan, wat de recepten daarvan zijn en welke boodschappen je nodig hebt.

francesca-kookt-eetkalender-2017-3

Wil je de kalender gelijk aanschaffen (zou ik gewoon doen) dan vind je ‘m in de boekhandel of online, bijvoorbeeld bij bol.com. De kalender kost € 19,99 en is ook een geweldig cadeau voor de feestdagen. Wil je er nog wat meer over lezen? Bekijk dan ook eens de recensiepagina van de 2016-editie van de kalender. Daar lees je wat anderen ervan vonden.

Win: 1 van de 3 mega Eetkalender-pakketten!

Zoals gezegd geef ik in de Eetkalender heel veel persoonlijke tips. Geen van allen gesponsord door merken, maar het zijn echt mijn eigen favorieten. Merken en producten waar ik wekelijks mee kook. Daar wilde ik iets tofs mee doen voor de introductie en dat is gelukt! Ik ga jullie namelijk 3 mega Eetkalender-pakketten cadeau doen.

eetkalender-2017-winactie-2

In het boodschappenmandje vind je:

Van Foodelicious Food & Gifts:
– Betis bakolijfolie
– Siciliaanse olijfolie extra vergine
– Tomaatazijn
– Fattoria Italia bouillonblokjes kip
– Pesto giallo
– Balsamico 6 jaar
– Balsamico bianco

Van Verstegen Spices & Sauces:
– Witte peper molen
– Zwarte peper molen
– Gerookt paprikapoeder
– Gemalen kaneel
– Nootmuskaat heel
– Laurierblad heel
– Jamaican Jerk specerijenmengeling
– Ras el hanout specerijenmengeling
Kumar’s Tandoori specerijenpasta

Van Riso Gallo:
– 2x Arborio risottorijst

Van La Baleine:
– Zeezout fijn
– Zeezout grof
– De nieuwe Essentiel met 50% minder natrium

Van Tante Fanny:
– Pizzadeeg met saus
– Flammkuchen deeg

Van Fish Tales:
– Blikje tonijn met MSC keurmerk

Van Francesca Kookt:
– Een exemplaar van de Eetkalender natuurlijk!

De komende 3 weken geef ik iedere week 1 pakket weg, je kunt dus 3x kans maken! Meedoen is makkelijk, laat onderaan deze blog een reactie achter (met een geldig e-mailadres) waarin je me vertelt waarom je het pakket graag wilt winnen. En iedere week maak ik een winnaar bekend:
– Winnaar 1 op dinsdag 18 oktober
– Winnaar 2 op dinsdag 25 oktober
– Winnaar 3 op dinsdag 1 november

Heel veel succes en ga vooral enorm genieten van al het lekkere eten in 2017!

eetkalender-2017-winactie-3

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties over “Eetkalender 2017 in de boekhandel + winactie!”

 1. Nadat mijn schoonzus (die net zo gek is op eten als ik) de kalender van 2016 hier in de keuken zag staan en heerlijk had gegeten van t gerecht wat er die dag op de kalender stond, wist ze het zeker, zo’n agenda moest ze volgend jaar ook hebben (als er dan weer een agenda zou komen want dat was toen nog niet bekend). Ik heb de kalender voor mezelf al besteld, maar ik zou dit pakket heel graag aan mijn schoonzus willen geven.

 2. Wat een geweldig pakket. Veel producten die ik nog niet ken. Lijkt mij super om zo inspiratie op te doen, en lekker te gaan koken met mijn meiden!

 3. Oh, dit lijkt mij een geweldig pakket. Ben heel erg zoekende naar gezonde, lekkere recepten en qua inspiratie hoef ik het niet van mijn mannen te hebben ;-).

 4. Als ik zou winnen, zou ik het schenken aan mijn broer die binnenkort alleen gaat wonen. Het lijkt mij een ideaal startpakket in zijn keuken!

 5. Eindelijk een kalender die ik in mijn keuken WIL hangen ipv MOET hangen! Ik kwam al vaak je naam en recepten tegen, vaak bij blogs op andere sites met een link naar deze site. Ik heb er al meerdere recepten van gemaakt, maar een eigen kalender zou wel heel erg top zijn! En het pakket erbij: lijkt me een feest om het allemaal te mogen uitpakken!

 6. Zou het fantastisch vinden om dit pakket te winnen. Ben op zoek naar een gezonde manier waarmee ik ook geld overhou aan het eind van de week. Wat ik verrassend en leuk vind hieraan is dat de je ook een kliekjes dag heb. Die heb ik ook op de vrijdag staan. Ik ben ook iemand die snel weer terug valt in het oude patroon. Op deze manier wil ik graag mijn oude gewoonte verbreken en in 2017 er helemaal voor gaan. 🍀

 7. Super leuk en handig zo’n kalender! Veel producten die ik goed kan gebruiken en nog niet allemaal ken! Ik ben net pas mijn foodblog begonnen! Ik ben zelf pas 18 en vind het daarom ook belangrijk om jongeren te inspireren met mijn blog, maar iedereen is welkom! Ik zou ook graag een review over dit pakket willen schrijven mocht ik hem winnen!

 8. O
  M
  G……
  Wat een prijs geven jullie weg
  Daar wil ik wel even aandacht aan geven zeg.

  Wat eten we vandaag????
  Elke dag die vraag!!!

  Hoe fijn als iemand dat voor mij heeft opgeschreven!!!
  Dan ga ik die dagelijke vraag heeel anders beleven.

  Zo wordt eten koken weer een feestje elke dag
  En zal ik weer in de koken staan met een dikke glimlach

  Ik wil absoluut een kansje wagen.
  Oeh maar wel spannend dan de komende dagen.

  Ik doe natuurlijk aan deze te gekke actie mee,
  En stel…mocht ik winnen…YEEEEHHHH

  Liefs Daantje