Francesca’s Familie Weekmenu #97

Druk, druk, druk dat is de huidige status hier op de redactie van Francesca Kookt. Er komen een hele hoop toffe dingen aan, waar jullie héél snel meer over gaan horen. Helaas zorgde dat er alleen wel voor dat het weekmenu er afgelopen weekend even bij in is geschoten. Uiteraard …

Druk, druk, druk dat is de huidige status hier op de redactie van Francesca Kookt. Er komen een hele hoop toffe dingen aan, waar jullie héél snel meer over gaan horen. Helaas zorgde dat er alleen wel voor dat het weekmenu er afgelopen weekend even bij in is geschoten.

Uiteraard moeten we deze week wel gewoon wat eten, dus daarom nu paraat voor jullie weekmenu nummer 97. Vol met snelle, makkelijke en lekkere gerechten. Omdat we daar zelf vooral nu wel even aan toe zijn. Aangezien het ook een beetje feest is, ook wat feestelijke recepten deze week op het menu. Eet lekker!

Maandag

romige-courgette-soep-met-zalmsnippers-1

Mocht je (net als wij) pas laat klaar zijn vandaag, en wel lekker en snel iets willen eten. Ga dan voor deze romige courgette soep met zalmsnippers.

Dinsdag

de-makkelijkste-lasagne-ooit-1-680x450

Ik zei het al, niet te ingewikkeld doen deze week. Op dinsdag gaan we voor de makkelijkste lasagne ooit.

Woensdag

Mexicaanse_bonen_quinoa_1-680x450

Van deze Mexicaanse bonen quinoa krijg ik spontaan trek. Prima maaltijd voor het hele gezin!

Donderdag

Gebakken-hutspot-met-panga-en-mosterdsaus_1-680x450

De hutspot mag wat ons betreft wel weer op tafel. Deze gebakken hutspot met panga en mosterdsaus is een favoriet!

Vrijdag

Hellmanns-gorgonzola-burger-met-gekarameliseerde-rode-ui_1

Op vrijdag heb ik vast en zeker wel zin in deze gorgonzola burger met gekarameliseerde rode ui. Daar heb ik namelijk altijd wel zin in.

Zaterdag

Surinaamse-bami_1

Als we ergens blij van worden, dan is het wel van onze Surinaamse bami. Die eten we lekker op zaterdag met het hele gezin.

Zondag

Chocoladetaart-met-sinaasappel-11-680x450

Ja, het was een feestelijke week. Daar hoort natuurlijk taart bij dus vandaag gaan we voor de dubbele chocoladetaart met sinaasappel.

Ga je iets maken, laat dan even iets achter op social media. Dat vinden we leuk! Vergeet niet te taggen met #francescakookt zodat we jullie foto’s weer terug kunnen vinden. 

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)