Deze zalige vegetarische kikkererwtencurry zet je in 20 minuten op tafel. Weer eens wat anders dan een reguliere curry en zo krijg je gelijk een goede portie peulvruchten binnen.
Uiteraard zou je ook nog kip kunnen toevoegen aan het gerecht. Maar nodig is het niet, want deze kikkererwtencurry is zo precies goed :-). Serveer de curry met (zilverlvies)rijst, stokbrood of naan. Eet smakelijk!
Gebruik je hiervoor kikkererwten uit blik?
Ja, uit blik of zak.
Ik houd normaal niet van bonen, maar dit was super lekkerrrrrr mmm
Gemaakt. Dit was erg lekker. Nog een pepertje er aan toe gevoegd. Mjammie.
Ik wil dit revept graag gaan maken maar ik hou niet van kokossmaak. Hoe kan ik vervangen?
Je zou het met alpro soya cuisine kunnen proberen, plantaardige kookroom 🙂
Super makkelijk en heerlijk gerecht!
Geen probleem om is een dagje geen vlees of vis te eten met dit super gerecht.
Net dit gerecht gegeten. Echt heel lekker! Deze komt in mijn kookboekje met lekkere gerechten. Bedankt voor het publiceren!
Heel graag gedaan!
Ik ga hem nu maken. Lijkt me lekker!
Hoop dat je lekker hebt gegeten 🙂
Dank je wel, het was super lekker! Ik heb gedroogde kikkererwten gebruikt (nachtje weken en 40 minuten met een groente bouillontablet laten koken). Ik had geen paprika in huis en heb daarvoor in de plaats prei genomen. Groetjes uit Zoetermeer.
Leuk en prima variatie 🙂
Vandaag dit gerecht gemaakt en er net heeeeeeeeerlijk van gegeten!
Vandaag gegeten. Als extra wat rozijnen toegevoegd en 2 bakjes vega kipstukjes van de Lidl. Met rijst en wat naan erg lekker!