Francesca’s Weekmenu #340 – Meivakantie

Het is meivakantie en dus tijd voor lekkere vakantiegerechten die ook makkelijk te maken zijn. Denk aan pasta met pesto, snelle tortilla pizza’s, burgers en lekkere lente hapjes. Allemaal heerlijk comfort food waar ik blij van word :-D. In het weekmenu vind je deze keer ravioli met spinaziepesto, burrata en …

Het is meivakantie en dus tijd voor lekkere vakantiegerechten die ook makkelijk te maken zijn. Denk aan pasta met pesto, snelle tortilla pizza’s, burgers en lekkere lente hapjes. Allemaal heerlijk comfort food waar ik blij van word :-D.

In het weekmenu vind je deze keer ravioli met spinaziepesto, burrata en honingtomaten, tortilla pizza’s met krokante kip, Surinaams gehakt met broccoli en rijst, rode koolsalade met gerookte kip en sojadressing en cheeseburgers met gekarameliseerde ui en koolsalade. In het weekend maken we garnalen saganaki met tomaat en ouzo en cheesecake met rabarber en aardbeien. Eet lekker en fijne vakantieweek!

Maandag

Ravioli met spinaziepesto, burrata en honingtomaten

Tex Mex dinsdag

Tortilla pizza’s met krokante kip en limoen-yoghurtsaus

Meer tex mex recepten vind je hier.

Woensdag

Surinaams gehakt met broccoli en witte rijst

Donderdag

Rode koolsalade met gerookte kip, mais en sojadressing

Meer maaltijdsalade recepten vind je hier.

Vrijdag

Cheeseburger met gekarameliseerde ui en koolsalade

Zaterdag

Garnalen saganaki met tomaat en ouzo

Meer hapjes recepten voor de lente vind je hier

Zondag

Cheesecake met rabarber en aardbeien

Bewaar het weekmenu op Pinterest

Wil je het weekmenu opslaan zodat je ‘m later makkelijk terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden.

Geniet van de gerechten uit dit weekmenu! Als je een foto deelt op social media, vergeet dan niet om te taggen met #francescakookt of @francescakookt. Dat vind ik ontzettend leuk om te zien.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)