Een van mijn mannen thuis heeft een grote aversie tegen paddenstoelen. Het gaat hem niet om de smaak, maar om de structuur. Zelfs al verstop ik ze, dan proeft hij het nog steeds gelijk. Eenmaal fijngemalen is er niets meer aan de hand en vindt hij de smaak geweldig.
Dat geeft mij gelukkig een beetje speelruimte, want mama hier is echt dol op paddenstoelen! Het liefst perfect gebakken met wat knoflook en kruiden op toast, of gewoon heel veel ervan door mijn pasta. Soms ga ik voor een compromis, zoals in dit geval toen ik deze kruidige broccolisoep met paddenstoelen en pasta maakte. Het werd een flinke maaltijdsoep met heel veel groenten en een beetje ravioli ‘voor de lekker’. Gevuld met porcini (die fijngemalen waren, dus geen probleem), want dat smaakt zo goed erbij. Nou, wij hebben ervan gesmuld thuis hoor! Zelfs jongeheer Jessey at maar liefst 2 kommen op.
Afgelopen week deze heerlijke soep gemaakt! Deze komt vaker op ons menu! Zeker een aanrader.
Super!
Gisteravond gemaakt, met kaasraviolietjes van de AH! Er-rug lekker!
Echt een heerlijke en voedzame soep! Aanrader!