Vandaag is de allerlaatste aflevering van de onze Noordzeekrab special aan bod. Best wel jammer want naast de heerlijke recepten die voorbij zijn gekomen, zijn er nog veel meer lekkere gerechten die je kunt maken met een hele Noordzeekrab. Maar nu ik goed geoefend heb, ben ik zeker van plan nog een keer aan de slag te gaan met dit heerlijke product van Hollandse bodem. En ik heb zo’n vermoeden dat we dat dan weer met jullie delen 😉
Nu allereerst nog het laatste recept van mijn Noordzeekrab avontuur en dat is zeker niet de minste. Misschien heb je weleens een lobster roll gegeten of gemaakt? Daar heb ik de kreeft vervangen voor krab en zo werd het een crab roll of zoals ik ‘m noem een Noordzeekrab roll. Je kunt het zien als een zeer delicaat lunch broodje, maar stiekem zou je er mij ieder moment van de dag blij mee maken. Ook leuk om het in kleine stukjes als hapje te serveren!
Oh boy, dit lijkt mij hemels lekker! Laatst voor het eerst verse krab gegeten in een restaurant in Amsterdam. Wat een feestje, zo lekker! Dit recept ga ik dus even opslaan
Aw, komt er dan toch een einde aan de Noordzeekrab saga. Ik vond het ontzettend creatief en leuk om elke keer de nieuwe recepten te zien! Wat mij betreft mag je vaker zoiets doen!
Wat leuk om te lezen Esmee! We gaan zeker vaker zulke dingen doen 🙂