Een hele tijd geleden kregen we een vraag van Chantal, een van onze lezeressen. Haar vraag was of wij, aan de hand van een foto en een korte beschrijving, haar konden vertellen hoe ze kant en klare wraps met kip in een pittig sausje zelf kon maken, zonder dat de smaak achter zou blijven.
Nou Chantal, je dacht misschien dat we je allang vergeten waren. Niets is minder waar, want al heeft het even geduurd we geloven wel dat we nu het juiste recept te pakken hebben. Deze pittige wraps met kip en paprika zijn namelijk om te smullen. We hopen dat je er van zult genieten!
Lijkt me erg lekker.. Maar 1 vraagje. Bij de ingrediënten staat geen bloem vermeld.. Hoeveel bloem moet erin?
Ah zie dat ik die vergeten ben toe te voegen! 3 eetlepels, heb het gelijk even aangepast in het recept. Bedankt voor het doorgeven Erica 🙂
Bedoel je met tomatenpasta, tomatenpuree?
Ja!
Werkelijk een top recept, er is hier thuis van gesmuld !
Dit gerecht was echt goddelijk!!!
heerlijk recept zeker voor herhaling vatbaar
Super!
Vanavond gemaakt, wat meer kip en 6 wraps gebruikt (2 volwassenen en 2 kinderen) Het was echt heerlijk.!(komijnzaad gegrild in de pan en in de vijzel voor meer smaak:)
Fijn! 🙂
Dit was echt heerlijk. Ik had 8 wraps gemaakt met dezelfde hoeveelheid saus. Precies goed. Dit recept is unaniem toegelaten tot ons familie kookboek :))
Super om te lezen, dankjewel!
wraps aten wij altijd van Knorr wereldgerechten. Maar…dat gaat vanaf nu niet meer gebeuren want wat zijn déze lekker!!! Ik heb wat piment toegevoegd aan de saus en wat suiker aangezien ik al meteen 2 tl chilipoeder had toegevoegd en dit vrij pittig bleek uit te vallen. En ipv rucola maak ik er een quacemole bij. Heel blij met deze verse variant!
Wat leuk om te lezen dat je ze nu zelf hebt gemaakt en dat ze goed in de smaak vielen. Dat maakt me blij 🙂
Een heerlijk recept. Ik heb 4dl bouillon gebruikt i.p.v. 500ml, zodat de saus wat dikker werd en heb alles in één keer verwerkt.
Top!
Wat een lekker recept heerlijk een aanrader
Dankjewel!
Hallo, ik heb net de saus gemaakt maar vind hem een beetje zuur smaken. Wat heb ik fout gedaan?
Teveel azijn toegevoegd bij het op smaak brengen?
Hij is fantastisch lekker.
Wat een heerlijk recept!! Ik had 6 wraps en alles op met zn 2-en… 🙂 ik had wel yoghurt door de saus gedaan omdat ie best pittig is. Maar dit ga ik zeker nog een keer maken 🙂
volgende keer dan wat minder chili 🙂