Sponsored – Thuis probeer ik iedere week opnieuw een gevarieerd menu voor mij en mijn mannen neer te zetten en dat gaat ons best goed af. Alleen al door minder vlees te eten en dit af te wisselen met vegetarische en visgerechten is de eerste stap naar meer variatie gezet. Natuurlijk lukt het ook bij ons weleens een weekje wat minder om te variëren, wanneer we met mooi weer bijvoorbeeld vaker gaan barbecueën. Maar ach, wat geeft dat? Zo vaak kunnen we dat ding ook niet aansteken hier in Nederland 😉
Variëren kan ook heel goed als je minder tijd hebt om te koken (daar ga ik trouwens ook jullie hulp bij vragen, vergeet je dus hieronder niet aan te melden als bloginsider!). De voorraadkast is daarbij mijn grootste vriend. Een van de producten die je daar altijd in kunt vinden is duurzame, kwalitatieve vis uit blik. Denk bijvoorbeeld aan sardines, makreel en ansjovis. Die kun je namelijk zo verwerken in zowel koude als warme gerechten en is goed van smaak.
Zo maakte ik onlangs deze rijst met makreel en paprika met de MSC makreel van Princes uit blik. Binnen 25 minuten stond er een heerlijk en voedzaam gerecht op tafel waar ik en mijn mannen heerlijk van hebben gesmuld.
Koken in opdracht?! Hoe leuk is dat! Dat wil ik wel eens ervaren.
Ik ben gek op vis en dit staat hier dan ook zeker 1x per week op tafel. Ik heb eigenlijk tot nu toe alleen maar tonijn uit een blikje gebruikt en zou danook graag in aanmerking komen om meerdere vissoorten uit blik te gebruiken.
Ik wil ook graag meedoen!
Dit gerecht vond ik tegenvallen om eerlijk te zijn. Ik vind je eigen, niet-gesponsorde gerechten veel lekkerder!
Of iets gesponsord is of niet maakt bij mij niet uit als ik aan het koken ben. Er komen alleen recepten online die ik echt lekker vind. Misschien is dit niet helemaal jouw smaak, dat kan natuurlijk ook 🙂