Ik heb een zwak voor kaasfondue, maar daar is het nog niet de tijd voor. En ik heb thuis iemand rondlopen die dat ook niet echt een gerecht vindt. Maar kaas is zo lekker dat ik er af en toe flink mee wil koken. En al surfend kwam ik online inspiratie tegen voor een vis casserole. Een casserole is een mooie Franse term voor braadpan. Die je zo in de oven kunt schuiven. Dus eigenlijk gewoon een ovengerecht waarvoor je prima een ovenschaal kunt gebruiken. Maar ach, casserole klinkt zo leuk dus ik hou deze benaming gewoon aan.

Dit lijkt me heerlijk!
Heb er hier ook eentje rondlopen die kaasfondue geen maaltijd vindt…
Wat heb je allemaal heerlijke recepten en duidelijke beschrijving bij!
Thanks!!
Vis en kaas samen het lijkt zo’n vreemde combinatie. Maar je kan mij voor beiden waker maken. Dus ik ga zeker dit recept uit proberen.
Heerlijk recept al 2 x gemaakt.
de tweede keer heb ik er verse spinazie tomaatjes en rode ui en knoflook aan toegevoegd.
(Ik love knoflook)
Genoten bedankt ❤
Prima toevoegingen 😀
Kan je voor dit gerecht ook een ‘pak kaasfonduekaas’ gebruiken?
Als je daarmee bedoelt verse geraspte kaas in een pak voor kaasfondue dan kan dat. Dat smelt sowieso goed 🙂