aspergesoep met doperwten dille en bieslook 1

Aspergesoep met doperwten, dille en bieslook

Aspergesoep blijft een feest om te eten in dit seizoen. Op mijn blog vind je al een klassiek recept voor romige aspergesoep, maar ik wilde ook een keer een lichte, vegetarische variant maken. Dat is deze licht gebonden aspergesoep met doperwten, dille en bieslook geworden, allemaal ingrediënten die heel goed

gegrilde grote garnalen met bieslook en tabasco 1

Gegrilde grote garnalen met bieslook en tabasco

Ontzettend simpel om te maken, heel feestelijk en lekker: dat zijn deze gegrilde grote garnalen met een bieslook vinaigrette. Ik voegde er nog een beetje pit aan toe met een paar druppeltjes milde tabasco. Maar als je daar nou niet van houdt, kun je dat ook achterwege laten. Ik ben

Truffeleiersalade met sjalot en bieslook

Dol op eiersalade ben ik! En vooral op deze truffeleiersalade met sjalot en bieslook. Een recept wat ik speciaal ontwikkelde voor de paasbrunchbox die ik samen met Boers & Boers heb gelanceerd dit jaar. In de truffeleiersalade zit onder andere wat mosterd, sjalot, bieslook en een vleugje witte wijnazijn en

Eiersalade met kerrie en bieslook

Ik hou er enorm van, van een lekkere eiersalade dus. Maar niet van kant-en-klare eiersalade uit een bakje, want die is vaak zo papperig. In mijn zelfgemaakte variant tref ik graag nog wat grove stukjes ei aan en hij mag goed op smaak zijn. Daarom voeg ik wat gebakken ui

Crostini’s met Boursin, nectarine en garnalen

Samenwerking – Oh, wat ben ik aan het genieten van onze nieuwe buitenkeuken en het heerlijke buiten koken, borrelen en eten! Wat mij betreft houden we het buitenleven vol tot ver in de herfst en maken we optimaal gebruik van de momenten in onze tuin. Toen de buitenkeuken net was

Knolselderijgratin met bieslook en walnoten

Knolselderij is een van mijn favoriete groenten voor het herfst- en winterseizoen en ik gebruik het op alle mogelijke manieren. Zoals geroosterd, gegrild in plakken, in soepen en puree. Ik hou van de aardse en lichtzoete smaak, maar wel iets minder van het schillen. Dat neem ik echter op de

Pastasalade met kip en yoghurt-kruidendressing

Van pastasalades kan ik niet genoeg krijgen, zeker in deze tijd van het jaar. Makkelijk om te maken én voor te bereiden, en je kunt er veel ingrediënten in kwijt die je nog over hebt in de koelkast. Deze keer maakte ik een pastasalade met kip en een verrassende kruidendressing

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)