Lindenhoff levert nu ook in jouw keuken

Sponsored – Als gepassioneerde thuiskok kun je dolgelukkig worden van een uitgebreide kooksessie in je eigen keuken. Dan wil je een prachtig stuk vlees, topkwaliteit groenten, verse kazen of heerlijk geurende kruiden in huis hebben. Waarmee je je even gelukzalig kunt opsluiten. Met als resultaat een chef-waardig gerecht waar je je gasten of gezin van kunt laten genieten. Ik heb ook zo van die momenten en ik kom al sinds jaar en dag geregeld bij Lindenhoff Marché om daar mijn boodschappen te doen voor dit soort gelegenheden.

Hofleverancier van de horeca

Iedereen in de horeca kent de Lindenhoff. Ze zijn namelijk ‘hofleverancier’ bij de beste restaurants. En dat is niet zonder reden. Ieder product is uniek en best smakend in zijn soort. Vooral in vlees excelleren ze. Denk aan Baambrugs big, Gasconne rund, wild en Kamper lam. Om er maar een paar te noemen. Een bezoekje aan de slagerij in de Marché is een uitje op zich. Ik kan er uren doorbrengen.

lindenhoff-voor-de-thuiskok-5

Hoe het ooit allemaal begon

De boerenfamilie Te Voortwis hield vroeger een aantal koeien voor eigen gebruik. Elk jaar werd een koe geslacht waarvan de helft in eigen vriezer belandde. De andere helft werd uitgedeeld onder vrienden. Maar de vraag groeide zo snel dat Ben te Voortwis besloot er zijn beroep van te maken. Hij verkocht het vlees van Franse Gasconne koeien aan chef-koks, en nam meteen wat producten van collega-boeren mee. Het assortiment van mooie, authentieke producten groeide steeds verder. Tegenwoordig is de Lindenhoff een begrip en wordt het gerund door de zonen van Ben, Berend en Willem te Voortwis.

lindenhoff-voor-de-thuiskok-3

Die prachtige producten bestel je vanaf nu gewoon online

Prachtig allemaal, maar daarvoor moet je wel naar Baambrugge rijden en dat ligt niet voor iedereen naast de deur. Gelukkig hoeft dat niet meer (maar mag nog steeds natuurlijk), want de Lindenhoff levert nu ook aan consumenten thuis! Met de prachtige webshop die ze onlangs hebben gelanceerd, krijg je toegang tot ruim 500 boerenproducten uit het assortiment. Stuk voor stuk geselecteerd op ultieme kwaliteit en smaak. Waar je smaakvolle groenten van eigen bodem vindt, maar ook Guernsey boter en echte Sorrento citroenen (jazeker, voor de Limoncello).

lindenhoff-voor-de-thuiskok-7

Het mooie aan al deze producten is dat ze weinig nodig hebben om geweldig te smaken, die smaak hebben ze namelijk van zichzelf al. Dit komt voort uit productiemethodes die zo dicht mogelijk bij de natuur blijven. Zo lopen de dieren vrij rond en zijn groenten en fruit van niet veredelde rassen. Veel producten zijn afkomstig uit biologische of extensieve landbouw. En de veelal rauwmelkse kazen en wijnen zijn gemaakt door vakmensen en afkomstig van kleine, Europese boerderijen.

lindenhoff-voor-de-thuiskok-2

Goed om te weten is dat alle bestellingen op maat worden klaargemaakt. Stel dat je een Kamper lamsbout bestelt, dan wordt deze speciaal voor jou afgesneden. De producten liggen dus niet voorverpakt in een loods te wachten. Verser kan haast niet en dit is uniek in Nederland.

Dat ga ik eens uitproberen!

Het afgelopen jaar hebben de Lindenhoff en ik elkaar gevonden. Want als er iemand overweg kan met hun producten, ben ik het. En we hebben iets heel tofs met elkaar afgesproken. Ik krijg voortaan iedere maand een Lindenhoff ‘mystery box’ thuisgestuurd. Zij maken de selectie en ik ga ermee koken. Omdat ik het leuk vind en zo intens kan genieten van hun producten. Vanmiddag krijgen jullie daarvan al het eerste resultaat te zien. Ik maakte namelijk dit fantastische gerecht van de eerste black box. Benieuwd wat het is en naar het recept? Kijk dan zeker even op deze pagina!

lindenhoff-voor-de-thuiskok-6

Praktische informatie

Lindenhoff bezorgt in heel Nederland. Bestelling vanuit Amsterdam worden de volgende dag geleverd, voor de rest van Nederland geldt: vandaag besteld, overmorgen in huis. Producten worden uit duurzaam oogpunt zo min mogelijk verpakt, fruit en groenten zijn bijvoorbeeld nooit voorverpakt. Er zijn geen kant-en-klare pakketten of abonnementen. Wel zijn er speciale seizoenaanbiedingen.

lindenhoff-voor-de-thuiskok-4

Voor deze samenwerking krijg ik gratis producten toegestuurd van Lindenhoff. Lees hier mijn disclaimer.

Volg Francesca Kookt ook op Facebook, Twitter, Google+  en Bloglovin’.
Mijn leven achter de schermen zie je op
Instagram (francescakookt) en video’s bekijk je op YouTube!

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)