Yeah, ik ben 2!

9 mei 2012 publiceerde ik mijn allereerste blog op het grote internet. In Blogger met een zelf in elkaar geknutselde blog lay out en een getypt logo waar ik vervolgens een screenshot van had gemaakt, omdat ik geen idee had hoe je ergens een jpeg van moest maken (ja, echt!). …

9 mei 2012 publiceerde ik mijn allereerste blog op het grote internet. In Blogger met een zelf in elkaar geknutselde blog lay out en een getypt logo waar ik vervolgens een screenshot van had gemaakt, omdat ik geen idee had hoe je ergens een jpeg van moest maken (ja, echt!). Het ging over koolhydraatarm eten, want dat was toen mijn ‘ding’. Wie had ooit gedacht dat Francesca Kookt! op 9 mei 2014 zou zijn wat het nu is.

Francesca Kookt 2 jaar_2

Vandaag ben ik 2. Niet ik, maar mijn blog. ‘And mommy is damn proud!’ Mijn blog is meer dan alleen een website met teksten en plaatjes. Het is mijn leven geworden, bijna soms een missie om jullie te inspireren over echt en lekker eten. Over bijzondere adresjes en producten waar ik blij van word. En hoe je kinderen van jongs af aan al kunt grootbrengen met eten. No nonsense en vrijblijvend, een bak vol inspiratie. Pik eruit wat voor jou werkt en wat je lekker vindt, dan ben ik al blij.

2 jaar, 681 blogs, 7.000 social media volgers, 50.000 unieke bezoekers en meer dan 110.000 pageviews per maand. Allemaal prachtige cijfers, maar de mooiste waardering krijg ik van jullie. Een mailtje met een bedankje, een reactie van een lezeres die me al 2 jaar volgt, een foto van een gerecht wat zo lekker heeft gesmaakt, een bericht op Facebook om te vertellen dat je door mij nu niet meer uit pakjes kookt en de glimlach van een kind die net zelf voor het eerst een groentenmuffin heeft gebakken tijdens een kinderkookworkshop. Wauw.

Vandaag ga ik met een grote glimlach mijn blogverjaardag vieren. Natuurlijk met taart. Een meringue taart met frambozen en aardbeien om precies te zijn. Daar krijgen jullie vandaag het recept van. En ik ga strooien met cadeautjes. De komende 5 dagen geef ik een aantal van mijn grote favorieten weg. Iets om buiten mee te koken, om te juicen, om op te eten, om mee te koken en de klapper van de week: een 10-gangen diner in een sterrenrestaurant. Vanmiddag om 12.00 uur komt het eerste cadeau online. Je mag iedere dag mee doen, zo vaak als je wilt en zaterdag 17 mei maak ik de winnaars bekend.

Ik wil ook mijn co-bloggers nog even bedanken. Want er kan wel ‘Francesca’ bovenaan deze pagina staan, maar ik ben niet de enige die voor jullie proeft, kookt en schrijft. Mijn gepassioneerde food vrienden werken heel hard mee aan de blog zodat jullie nog meer inspiratie krijgen. Thanks guys and girls!

Nou, genoeg getypt. Ik ga mijn meringue taart afmaken voor het ontbijt. Ja, ik ga het gewoon doen. Want echt en gezond eten is belangrijk, maar af en toe spijbelen ook. Vooral als er iets te vieren valt 😉

Op naar jaar 3! Liefs, Francesca

Bron hoofdfoto: somethingturquoise.com

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)