Er zijn een aantal recepten die je het liefst zelf maakt, omdat je dan weet dat de smaak optimaal wordt. Goulash is er een van. Dit gerecht, wat oorspronkelijk uit Hongarije komt, bestaat voornamelijk uit rundvlees en paprika. Maar het allerbelangrijkste is toch wel de tijd die je ervoor neemt. Laat het rundvlees uren sudderen met alle specerijen en het resultaat zal waanzinnig worden. Na diverse testpannetjes goulash is dit voor mij het beste recept geworden. Wij hebben thuis enorm gesmuld ervan. Ik hoop jij ook.
Ik heb trouwens ook een heerlijk vegetarisch recept voor goulash, waar ik zuurkool en krieltjes aan heb toegevoegd. Bekijk hier het recept.
Mijn stoofrecepten mislukken nog wel eens, ik heb dus een slowcooker gekocht maar vind het lastig om dit te converten, kan dit in de slowcooker zoja wat veranderd er dan aan de bereidingswijze
Daar kan ik je helaas niet bij helpen, want ik heb geen slowcooker 🙂
Heerlijk, alleen veel teveel gemaakt, maar de rest gaat de vriezer in voor de volgende keer!!!
Thks voor dit smakelijk recept 👍😋
Gelukkig is deze goulash perfect om in te vriezen 🙂
Dit is echt het allerlekkerste recept voor goulash ever!! Mijn mannen hebben de pan leeg geschraapt 😀
Wauw, wat een mooi compliment!
Wat een heerlijke goulash! Al 2x gemaakt, top!
Super!
Nu voor de derde maal aan het maken. Echt superlekkere goulash! Bedankt voor het delen van het recept.
Super!
Klinkt erg goed! Ik kan alleen niet goed tegen paprika. Misschien zijn de gegrilde waar het velletje vanaf is wel een optie
Wauw! Gisteren deze goulash gemaakt. De lekkerste ooit 👍🏻
Hoi als ik de gerookte paprika wil weglatennomdat niemand hier de smaak lekker vindt, dan vervangen voor gewone of pikante paprika?
Hoi als ik de gerookte paprika poeder wil wil weg laten omdat niemand hier de smaak lekker vindt, dan vervangen voor gewone of pikante paprika?