5x Mijn favoriete comfort food recepten

Jullie weten dat ik niet vies ben van een bordje comfort food ;-). Gerechten waar ik direct vrolijk van word bij de eerste hap. Waar ik een bord vol van schep en die ik ook op de bank zou kunnen eten terwijl ik een film kijk. Gerechten waar je soms …

Jullie weten dat ik niet vies ben van een bordje comfort food ;-). Gerechten waar ik direct vrolijk van word bij de eerste hap. Waar ik een bord vol van schep en die ik ook op de bank zou kunnen eten terwijl ik een film kijk. Gerechten waar je soms even de tijd voor neemt, maar die ook snel klaar kunnen zijn. En die zowel met vlees, kip of vegetarisch kunnen zijn. Oftewel, ik vond het tijd worden om vijf van mijn favoriete comfort food recepten voor jullie op een rijtje te zetten. Geniet ervan!

  1. Kip tikka masala met broccoli en rijst

Heerlijk vind ik het, deze zelfgemaakte kip tikka masala. Ik voegde nog wat broccoli toe om het gerecht completer te maken en serveer ‘m met rijst. In het recept geef ik ook tips hoe je er een vegetarische variant van kunt maken.

  1. Vegetarische paella

Over vegetarische comfort food recepten gesproken… ik heb een heerlijke vegetarische paella voor jullie! Die ook nog eens heel makkelijk te maken is. Heb je meer tijd of wil je all the way gaan, dan vind je hier het originele paella recept.

  1. Zelfgemaakte goulash

Ik ben best wel even aan het experimenteren geweest voordat ik tot deze zelfgemaakte goulash kwam. Maar toen ik de eerste hap nam wist ik het gelijk, dit is ‘m! En als ik jullie reacties mag geloven, zijn jullie het met me eens ;-).

  1. Traybake met kip, krieltjes en rozenharissa

Comfort food is voor mij soms ook dat de bereiding super makkelijk is. Zoals het geval is voor deze traybake met kip, krieltjes en rozenharissa. Binnen 15 minuten staat de schaal in de oven en die doet de rest van het werk. En de smaak is fantastisch!

  1. Smokey beef taco’s met radijsjes en jalapeño

Ik eindig mijn comfort food recepten met een Tex Mex recept, die mag bijna niet ontbreken in dit lijstje! Deze smokey beef taco’szijn heel makkelijk te maken en iedereen in het gezin is er dol op. Laat alleen de jalapeños weg bij de kids ;-).

Bewaar deze recepten op Pinterest!

Wil je deze recepten opslaan zodat je ze later makkelijk terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden.

Ik ben gek op comfort food: Gerechten waar ik direct vrolijk van word bij de eerste hap. En die zowel met vlees, kip of vegetarisch kunnen zijn. Hoog tijd mijn 5 favoriete comfort food recepten te delen. Kip tikka masala met broccoli en rijst, Vegetarische paella, Zelfgemaakte goulash, Traybake met kip, krieltjes en rozenharissa Smokey beef taco’s met radijsjes en jalapeño. Ga naar mijn website en maak deze comfort food recepten

Geniet van al mijn comfort food recepten! Wil je meer inspiratie? Kijk dan ook eens op deze pagina.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)